זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב, וכל 30 דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 7 שעות ו -25 דקות. אם יש לכם זרעי חרדל, מרק עוף, כמון טחון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 60%, וזה די טוב. מתכונים דומים: עוף צ'אטני קזבלנקה, קזבלנקה ביסטייה בורגרס, ו קקאו חם טבעוני קזבלנקה.
הוראות
1
ב-3 קו-טי. סיר איטי, שלב את 16 המרכיבים הראשונים. מכסים ומבשלים על נמוך 7-8 שעות או עד שהעוף רך.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
2
מערבבים פנימה את הפטרוזיליה, הנענע ומיץ הלימון; מחממים.
טבילה עובדת ממש טוב עם יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אתה יכול לנסות פרארי פרל. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-38 דולר לבקבוק.
פרארי פרל
קש-צהוב עם ברק זהוב קל. אינטנסיבי ומעודן במיוחד עם ניחוחות של שקדים, תפוחים, תבלין קל ורמזים לקרום לחם. יבש, נקי ואלגנטי עם חלקות לאורך זמן. הערות של תפוחים בשלים, שמרים נעימים ושקדים מתוקים.