ריזוטו מילאנו
ריזוטו מילאנו יכול להיות רק ללא גלוטן מתכון שחיפשת. אתה מקבל הר ד ' אובר שמשרת 6. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 11 גרם חלבון, 22 גרם שומן, ובסך הכל 532 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. לכו לחנות ואספו יין, פרמיג'אנו-רג' יאנו, ציר עוף ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. 26 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 49%. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: ריזוטו אלה מילאנו (ריזוטו בסגנון מילאנו), ריזוטו מילאנו בסגנון (ריזוטן אלה מילאנו), ו ריזוטו מילאנו.
הוראות
מצפים סיר גדול בנדיבות בשמן זית על אש בינונית.
מוסיפים את הבצל והמלח ומזיעים אותם עד שקיפות, כ -5 דקות. הביאו את התבנית לאש בינונית-גבוהה.
מוסיפים את האורז ומבשלים 3 עד 4 דקות, נותנים לאורז להידבק מעט לתחתית התבנית ומגרדים אותו. זה צריך גם להישמע סדוק.
מוסיפים את הזעפרן לציר העוף החם; הציר אמור להפוך לצהוב עז.
מוסיפים את היין למחבת עד שהוא מכסה את פני האורז. מתבלים במלח ומבשלים על אש בינונית-גבוהה, תוך ערבוב רצוף עד שהיין נספג באורז.
מוסיפים למחבת את ציר העוף הזעפרן עד שהוא מכסה את האורז. מבשלים על אש בינונית-גבוהה, מערבבים ברציפות עד שהציר נספג באורז.
חזור על תהליך זה פעמיים נוספות עם ציר העוף הזעפרן החם. כאשר התוספת השלישית של הציר נספגה והאורז קרמי מאוד, נשכו כמה גרגרי אורז כדי להיות בטוחים שהוא מבושל בצורה מושלמת. אם הוא עדיין מעט פריך, הוסיפו עוד מעט ציר ובשלו את האורז עוד כמה דקות. כאשר האורז מבושל בצורה מושלמת, להסיר אותו מהחום.
זורקים פנימה את החמאה והפרמיג 'אנו-רג' יאנו ו " מקציפים את זה לעזאזל."האורז צריך להיות קרמי אך עדיין לזרום ולהחזיק בצורתו.
יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano
ניתן לשלב ריזוטו עם קיאנטי, ורדיצ ' יו וטרביאנו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. ביביאנו קיאנטי קלאסיקו ריסרבה עם דירוג 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.
ביביאנו קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
יין מאוזן וטעים שטוב במיוחד לבציר. הוא מציע דובדבנים ופירות יער אדומים אטרקטיביים ותווי תה מעושנים חריפים, גריג 'ולפסנג סוצ' ונג על האף והחיך. יש לו התקף משיי, חיך מאוזן היטב וגימור מתמשך.