קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות6
ציון בריאות6
מגזין

ריזוטו מילאנו

ריזוטו מילאנו
ריזוטו מילאנו יכול להיות רק ללא גלוטן מתכון שחיפשת. אתה מקבל הר ד ' אובר שמשרת 6. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 11 גרם חלבון, 22 גרם שומן, ובסך הכל 532 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. לכו לחנות ואספו יין, פרמיג'אנו-רג' יאנו, ציר עוף ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. 26 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 49%. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: ריזוטו אלה מילאנו (ריזוטו בסגנון מילאנו), ריזוטו מילאנו בסגנון (ריזוטן אלה מילאנו), ו ריזוטו מילאנו.

הוראות

1
מצפים סיר גדול בנדיבות בשמן זית על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מוסיפים את הבצל והמלח ומזיעים אותם עד שקיפות, כ -5 דקות. הביאו את התבנית לאש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
מוסיפים את האורז ומבשלים 3 עד 4 דקות, נותנים לאורז להידבק מעט לתחתית התבנית ומגרדים אותו. זה צריך גם להישמע סדוק.
מרכיבים שתצטרך
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
מוסיפים את הזעפרן לציר העוף החם; הציר אמור להפוך לצהוב עז.
מרכיבים שתצטרך
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
זעפרןזעפרן
5
מוסיפים את היין למחבת עד שהוא מכסה את פני האורז. מתבלים במלח ומבשלים על אש בינונית-גבוהה, תוך ערבוב רצוף עד שהיין נספג באורז.
מרכיבים שתצטרך
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
מוסיפים למחבת את ציר העוף הזעפרן עד שהוא מכסה את האורז. מבשלים על אש בינונית-גבוהה, מערבבים ברציפות עד שהציר נספג באורז.
מרכיבים שתצטרך
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
זעפרןזעפרן
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
7
חזור על תהליך זה פעמיים נוספות עם ציר העוף הזעפרן החם. כאשר התוספת השלישית של הציר נספגה והאורז קרמי מאוד, נשכו כמה גרגרי אורז כדי להיות בטוחים שהוא מבושל בצורה מושלמת. אם הוא עדיין מעט פריך, הוסיפו עוד מעט ציר ובשלו את האורז עוד כמה דקות. כאשר האורז מבושל בצורה מושלמת, להסיר אותו מהחום.
מרכיבים שתצטרך
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
זעפרןזעפרן
אגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוףאגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוף
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
8
זורקים פנימה את החמאה והפרמיג 'אנו-רג' יאנו ו " מקציפים את זה לעזאזל."האורז צריך להיות קרמי אך עדיין לזרום ולהחזיק בצורתו.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)

יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano

ניתן לשלב ריזוטו עם קיאנטי, ורדיצ ' יו וטרביאנו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. ביביאנו קיאנטי קלאסיקו ריסרבה עם דירוג 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.
ביביאנו קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
ביביאנו קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
יין מאוזן וטעים שטוב במיוחד לבציר. הוא מציע דובדבנים ופירות יער אדומים אטרקטיביים ותווי תה מעושנים חריפים, גריג 'ולפסנג סוצ' ונג על האף והחיך. יש לו התקף משיי, חיך מאוזן היטב וגימור מתמשך.