פסטת פג'יטה חזיר
פסטת פהיטה חזיר המתכון יכולה לספק את התשוקה המקסיקנית שלך בסביבה 30 דקות. מתכון זה מכין 4 מנות עם 3246 קלוריות, 506 גרם חלבון, ו 100 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 69% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-4 היו אומרים שהוא הגיע למקום. מתכון זה מ טעם הבית דורש פסטה לשיער מלאך, פלפל, בצל וצלעות חזיר. זה עובד גם כמנה עיקרית יקרה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 85%, וזה נהדר. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם הם פסטה עוף פאג'יטה, פסטה פהיטה בסיר אחד, ו פסטה עוף פאג'יטה.
הוראות
מבשלים פסטה לפי הוראות החבילה. בינתיים, במחבת גדולה, מבשלים חזיר על אש בינונית עד שהמיצים מתבהרים.
מוסיפים פלפל ירוק ובצל; מבשלים ומערבבים 1-2 דקות או עד שהירקות רכים פריכים.
מערבבים פנימה תיבול פג ' יטה ומים; לבשל 1 דקה יותר.
מסננים פסטה. בקערה גדולה שכבו את הפסטה, תערובת החזיר, הגבינה והעגבנייה.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
פינו נואר, ריזלינג ורוז נוצץ הם בחירה מצוינת עבור מקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוז נוצץ הוא גם זיווג בטוח. אתה יכול לנסות לשרוף קוטג ' קאשברן פינו נואר. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-30 דולר לבקבוק.
![צרוב קוטג ' קאשבורן פינו נואר]()
צרוב קוטג ' קאשבורן פינו נואר
תווי דובדבן כהה בשלים, דומדמניות אדומות ושוקולד קודמים לתווים מלוחים של טימין בר, בריאר ואדמה. טאנינים גמישים למילוי הפה מעניקים עומק לחיך, בעוד שהרעננות והחומציות של גרגרי היער האדומים שומרים על אורך יפה, מיקוד ואיזון.