קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 45 דק.
מנות6
ציון בריאות3
מגזין

פסיון סיר איטי עם פטריות וזיתים

פסיון סיר איטי עם פטריות וזיתים
סיר איטי פסיון עם פטריות וזיתים הוא ללא חלב וצמחוני ומספק כ 6 מנות. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 3 גרם חלבון, 7 גרם שומן, ובסך הכל של 161 קלוריות. המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 72 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לכם בצל, יין, פטריות קרימיני ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה הביא לך את כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 4 שעות ו -45 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 40%. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: 365 ימים של בישול איטי: לבישול איטי דבש דיז'ון עוף ופטריות, 365 ימי בישול איטי: לבשר בקר ופטריות לבישול איטי (עם מרכיב סודי), ו עוף בלסמי איטי עם זיתים.

הוראות

1
מניחים את הקמח, המלח והפלפל לשקית ניילון הניתנת לסגירה חוזרת; לנער לערבב.
מרכיבים שתצטרך
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
2
מניחים את חתיכות הפסיון בתערובת הקמח, ומנערים עד לציפוי אחיד.
מרכיבים שתצטרך
פסיוןפסיון
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
3
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה. מנערים עודפי קמח מחתיכות הפסיון ומניחים אותם בשמן החם. מבשלים עד שהפסיון שחום משני הצדדים, כ -3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
פסיוןפסיון
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מניחים את הפסיון לתוך סיר איטי, שומרים את השמן במחבת. מבשלים את הבצל בשמן שנותר עד שהם מתרככים, כ -3 דקות. מערבבים פנימה את הפטריות והשום, וממשיכים לבשל ולערבב עד שהפטריות התרככו והשום התרכך, כ -5 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
פסיוןפסיון
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
יוצקים את היין למחבת ומביאים לרתיחה. מרתיחים במשך 5 דקות, ואז יוצקים את מרק העוף ומחזירים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
יוצקים את תערובת הפטריות לתוך הכיריים האיטיים ומפזרים זיתים שחורים פרוסים.
מרכיבים שתצטרך
זיתים שחוריםזיתים שחורים
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
ציוד שתשתמש בו
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
7
מכסים ומבשלים גבוה במשך 4 שעות, או נמוך במשך 7 שעות.