פעמיים דובדבן ברי Streusel
פעמיים דובדבן ברים Streusel הוא צמחוני מתאבנים. מתאים ל-24 מנות. מנה אחת מכילה 178 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. אם יש לך את כל המטרה קמח, תמצית שקדים, תמצית vanillan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו חמישה מרכיבים כפול שוקולד דובדבן פיסטוקים אנרגיה ברים {חקיין לארה ברים}, ברי Streusel דובדבן, ו שרי Streusel עוגת גבינה ברים (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים דובדבנים יבשים, ריבת דובדבנים טארט וקירש במעבד; מתמזגים עם פירה עבה. (מילוי יכול להתבצע 1 יום קדימה.
מעבירים לקערה; מכסים ומקררים.)
מחממים תנור ל 191°. קו 13x9x2 אינץ מתכת תבנית אפייה עם רדיד חובה כבדה, עוזב overhang. תרסיס רדיד עם תרסיס nonstick.
מערבבים קמח, סוכר, קינמון, ומלח במעבד; תערובת 5 שניות.
מוסיפים חמאה, תמצית וניל ותמצית שקדים. תערובת, באמצעות / כיבוי פונה, עד תערובת דומה ארוחה גסה.
הוסף חלב תערובת, באמצעות / כיבוי פונה, עד תערובת מגיע יחד גושים קטנים.
העברת תערובת 1 כוס (ארוז) לקערה בינונית ושמורה עבור streusel. ערבבו את התערובת שנותרה במעבד עד שייווצר גושים לחים גדולים. לאסוף בצק יחד בכדור גדול.
לחץ על הבצק מעל החלק התחתון של תבנית אפייה מוכנה; פירס בכל רחבי עם מזלג.
אופים בצק עד הזהב, על 22 דקות; קרום מגניב 15 דקות. לשמור על טמפרטורת התנור.
מוסיפים פתיתי קוקוס ממותקים ושקדים פרוסים לבצק שמור 1 כוס.
מערבבים בצק עם מזלג, שבירת ציפוי streusel לתוך גושים קטנים.
מורחים מילוי דובדבן על קרום אפוי.
מפזרים ציפוי streusel מעל.
אופים עוגייה עד מילוי דובדבן מבעבע ציפוי streusel הוא חום זהוב, על 30 דקות. עוגייה מגניבה במחבת על מדף. שימוש בסכל overhang כסיוע, להרים עוגייה מחבת. לקלף רדיד ולהשליך.
חותכים עוגיות לאורך לשלישים, ולאחר מכן לחתוך לרוחב לשמונים, ויוצרים סך של 24 ברים. (ברים ניתן לעשות 2 ימים קדימה. אחסן סורגים במיכל אטום ומקרר.)