פעמיים מלון להקפיא עם רוטב תות
הקפאת שני מלונים עם רוטב תות עשויה להיות רק תוספת שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 166 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 1g של שומן כל אחד. אם יש לך מלון, סוכר, תותים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זה מושלם עבור יום האם. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ותפריט טבעוני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו הקפאת תות, הקפאת יוגורט תות, ו סטרוברי מרגריטה פריז (מתכונים דומים).
הוראות
לקלף מלוני זרע, ולאחר מכן לחתוך בשר לקוביות 1 אינץ'. מסדרים, מופרדים, בשכבה אחת על תבנית אפייה רדודה מרופדת בנייר שעווה. להקפיא עד המשרד, לפחות 1 שעה. (אם הקפאה במשך יותר מ 1 שעה, לכסות עם לעטוף פלסטיק ראשון.)
שמור כמה תותים לקישוט. חותכים פירות יער שנותרו, לזרוק בקערה עם סוכר, ולתת לעמוד.
לטחון מלון קפוא במעבד מזון עד שהוא דומה פירורים עדינים; העברה לקערת נירוסטה. לטחון טל דבש קפוא לתוך פירורים; לשפוך לתוך קערה אחרת.
תותים מסוכרים טהורים במעבד מזון.
פרוסה שמורות תותים. לגרוף מלון קפוא עם כדור גלידה ולשים במשקפי פרפה.
מקשטים עם פירות יער פרוסים, ומגישים עם רוטב תות.