פפרדלה עם עוף וראגו פטריות
פפרדלה עם עוף וראגו פטריות דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %43 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 731 קלוריות, 52 גרם חלבון ו 30 גרם של שומן כל אחד. זה עובד היטב כמנה עיקרית. לך לחנות ותביא את ארוגולה התינוק, שיני שום, שמן זית, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ברוזמרין אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיצת קינוח פטל עם רוזמרין ופקאנים מסוכרים כקינוח. מתכון זה מ Epicurious יש 64 אוהדים. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 95% וזה מצוין. מתכונים דומים: פפרדלה עם עוף וראגו פטריות, פפרדלה עם ראגו בקר ופטריות, ו פטריות פורטבלו, רגו פלפל חריף ומתוק עם פפרדלה.
הוראות
פטריות דופק ושום במעבד מזון עד קצוץ דק.
שמן חום במחבת כבדה 12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה עד שהוא מנצנץ. עוף עונה עם 1/2 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד רק זהב, על 3 דקות.
מעבירים עם כף מחוררת לקערה.
להפחית את החום בינוני לבשל בצל, ערבוב מדי פעם, עד מתרכך, על 3 דקות.
מוסיפים תערובת פטריות, רוזמרין, 1/2 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל ומבשלים, ערבוב כל הזמן, עד תחילת חום, על 4 דקות.
מוסיפים חומץ ומבשלים עד התאדה.
מוסיפים עוף ועגבניות (עם מיץ), ואז מבשלים, פירוק עגבניות עם כף ערבוב מדי פעם, עד הרוטב הוא רק מעובה, על 15 דקות.
בינתיים, לבשל פפרדלה בסיר פסטה של מים מלוחים רותחים (2 כפות מלח עבור 6 ליטרים מים) עד אל דנטה.
מוסיפים ארוגולה לרוטב ומערבבים עד נבול. מערבבים פסטה סחוט ומבשלים 1 דקה.