פפרדלה קרמית עם כרישה ובייקון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Pappardelle שמנת עם כרישה ובייקון. מנה אחת מכילה 570 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 31 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חמאה, בייקון, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: פפרדלה קרמית עם כרישה ובייקון, חמאה שמנת, בייקון וכרישה פפרדלה, ו פפרדלה עם סלמון וכרישה.
הוראות
מחממים שמן וחמאה בסיר כבד גדול חום overmedium.
הוסף בייקון ומבשל, בוחשלעתים קרובות, עד השומן הוא שניתנו בייקון iscrisp, 5-8 דקות.
להוסיף כרישה ועליונה עם מלח. להגדיל את החום בינוני-גבוה ומבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד כרישה להתחיל חום, 5-8 דקות.
מוסיפים שמנת, קורנית, ומים 1/2 כוס. מביאים לרתיחה, reducheat, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, untilsauce מעובה ומצפה את הגב של אספון, 5-8 דקות.
בינתיים, לבשל פסטה בסיר גדולשל מים מלוחים מלוחים, ערבוב מדי פעם, עד אל דנטה.
מסננים פסטה, הזמנת 2 כוסספסטה בישול נוזלי.
מוסיפים פסטה, פרמזן, ו 1 כוס pastacooking נוזל לרוטב ומערבבים למעיל.להגדיל את החום בינוני ונמשךחריכה, הוספת נוזל בישול נוסף נחוץ, עד פסטה מעילי רוטב.