קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות4
ציון בריאות46
מגזין

רגלי הודו צלויות

רגלי הודו צלויות
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. . אם יש לכם מולסה, סוכר, רוטב ווסטרשייר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב היין הלבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות. מתכונים דומים: רגלי הודו צלויות בעשב, Caveman Pops (Aka קלוי רגלי טורקיה), ו טורקיה שתי דרכים (קונפי חזה ורגליים קלויים).

הוראות

1
מניחים את המלח והסוכר לתוך שקית גדולה resealable.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
מלחמלח
2
יוצקים מספיק מים כדי לכסות את רגלי טורקיה, ולסחוט את השקית כדי להמיס מלח וסוכר. לטבול את רגלי טורקיה במי מלח, ולאטום את התיק. להכניס למקרר לפחות 2 שעות למלח.
מרכיבים שתצטרך
רגל תרנגול הודורגל תרנגול הודו
מלחמלח
סוכרסוכר
מיםמים
מלחמלח
3
בסיר, מערבבים יחד את היין הלבן, מולסה רימון, סוכר חום, מולסה רגילה, חומץ, קטשופ ורוטב ווסטרשייר. מביאים לרתיחה, ומבשלים עד מופחת בחצי. מתבלים עם 1 כף מרווה ו 1 כף של טימין. לטעום ולהתאים סוכר, מלח ופלפל אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
מולסהמולסה
רוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר
מלח ופלפלמלח ופלפל
סוכר חוםסוכר חום
יין לבןיין לבן
קטשופקטשופ
חומץחומץ
סוכרסוכר
טימיןטימין
מרווהמרווה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
4
מחממים את התנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
הסר את רגלי ההודו מן המלח להתייבש עם מגבות נייר. זרוק את המלח.
מרכיבים שתצטרך
רגל תרנגול הודורגל תרנגול הודו
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
6
מחממים מחבת חסינת תנור גדולה מעל חום בינוני גבוה. ברזל יצוק יעבוד היטב. מטגנים את טורקיה, פונה לעתים קרובות, עד השחמה מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולהטורקיה כולה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
תנורתנור
7
מניחים את המחבת עם תרנגול ההודו לתנור.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולהטורקיה כולה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
8
הצלי נחשף במשך 45 דקות בתנור שחומם מראש.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
9
הסר ולהפוך את הרגליים. מתבלים עם חלק מהתימין והמרווה הנותרים, ומכניסים חלק מהרוטב על הרגליים למעיל. חזור לתנור למשך 30 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
טימיןטימין
מרווהמרווה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
10
חזור שוב על התיבול והתבל עם הרוטב, וחזור לתנור. צלוי במשך 15 דקות נוספות, ואז לבדוק את doneness. הטמפרטורה הפנימית צריכה להיות 180 מעלות F (82 מעלות C) כאשר נלקח עם מדחום בשר.
מרכיבים שתצטרך
תיבולתיבול
רוטברוטב
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
תנורתנור
11
מגישים הודו עם רוטב שנותר בצד.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולהטורקיה כולה
רוטברוטב