פפריקה מעושנת ומרק רוטבגה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מרק, אז תנו הזדמנות ל Paprikan מעושן ומרק רוטבגה. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 159 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם בצל, חמאה, לפת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. האוכל הביא לך אותו. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. , וזה לא כל כך סופר. נסו Paprikan מעושן ביסק Rutabaga, מרק סלמון מעושן, ו עישן פפריקה טרי טיפ (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים חמאה בסיר גדול על אש בינונית. לאחר קצף חמאה, מוסיפים בצל וסלרי, ומתבלים בנדיבות עם מלח. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד ירקות רכים אבל לא השחמה, על 5 דקות.
מוסיפים רוטבגה מרק, מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום נמוך ומבשלים עד רוטבגה הוא רך כאשר פירסינג עם מזלג, על 30 דקות.
מוסיפים חצי וחצי, פפריקה ופלפל לבן ומערבבים לשלב.אפשר מרק להתקרר מעט, ולאחר מכן פירה בבלנדר עד חלקה. (תצטרך לעשות זאת בקבוצות.) טעם ועונה עם יותר מלח ופלפל לבן לפי הצורך.שיוך משקאות: אייל רויאל אוק חיוור, אנגליה. בועות רכות לעשות ניגוד נחמד עם מרק שמנת, בעוד מאלט מתוק בצניעות של שיכר לא יעליב את הרוטאבאגה. אופי קופצני קל בבירה מוסיף מורכבות לזיווג מבלי להביא במרירות.