פצצות ג'ינג'ר קראנץ' ומרנג
Gingercrunch & meringue bombes הוא מנות ראשונות המגישה 6. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 301 קלוריות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ-BBC אוכל טוב יש 22 אוהדים. לך לחנות ותביא סוכר גלגלית, מיץ תפוזים, גרידת תפוזים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. וזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו בלילת עוגה Bombes, בונבון שוקולד Bombes, ו Bombes שוקולד Boozy (מתכונים דומים).
הוראות
קו 6 ramekins קטן או כוסות תה עם סרט נצמד, או להשתמש עובש מאפין סיליקון, אם יש לך אחד.
מקציפים את הקרם בקערה גדולה עד שהוא פשוט מחזיק את צורתו. לגרד את הזרעים מן תרמיל וניל ולהוסיף אותם קרם עם סוכר, גרידה כתומה ו meringues. מערבבים בעדינות, ולאחר מכן מוסיפים את פירורי gingernut. לחלק בין תבניות מוכנות או כוסות תה להקפיא לפחות 2 שעות.
כדי להפוך את הרוטב, לשים את מיץ התפוזים במחבת עם תרמיל הסוכר ווניל. מביאים לרתיחה, ואז מבשלים עד הסוכר מומס.
שים את קורנפלור לתוך קערה קטנה עם תערובת מיץ תפוזים 2 כפות. מערבבים עד חלקה, ולאחר מכן להוסיף למחבת. מבשלים ומערבבים עד הנוזל התעבה, להשליך את התרמיל, ואז לעזוב להתקרר. הרוטב יכול להתבצע 2 ימים מראש.
כדי לשרת, להוציא את bombes מהמקפיא ולמקם במקרר במשך 10 דקות. הפעל אותם על צלחת, טפטוף עם רוטב, ואז למקם כפית קטנה של סורבה כתום (ראה 'הולך טוב עם') לידם.