קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות6
ציון בריאות71
מגזין

פלפלים אדומים קלויים: סלסה קריולה עם מדורה

פלפלים אדומים קלויים: סלסה קריולה עם מדורה
פלפלים אדומים קלויים: סלסה קריולה עם מדורה היא איש מערות, ללא גלוטן, ראשוני ושלם 30 ומספק כ 6 מנות. המתכון הזה מכסה 17% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 3 גרם חלבון, 15 גרם שומן, ובסך הכל 195 קלוריות. 1 אדם התרשם מתכון זה. זה עובד טוב כמו הר ד ' אובר. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם יש לכם חומץ יין, פלפלים, שמן זית ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 89%. ציון זה הוא מדהים. מתכונים דומים: פלפלים אדומים קלויים: שתי טכניקות צלייה ואיך משרים אותם, פלפלים בגריל עם רוטב קריולה, ו פלפלים בגריל עם רוטב קריולה.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים גריל פחמים חיצוני לבינוני-גבוה. משפשפים את הפלפלים בשמן ומתבלים אותם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
3
מניחים את הפלפלים ישירות על הגריל וצולים 10 דקות, הופכים מעת לעת בעזרת מלקחיים, כך שהם ממש חרוכים ושלפוחיות מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
4
מכניסים את הפלפלים לקערה, מכסים בניילון ומאדים כ -10 דקות לשחרור הקליפות. שולפים את ליבות הפלפלים האדומים ומסירים את הזרעים. מקלפים את הקליפות המושחרות וקורעים את הפלפלים לרצועות; לשים אותם על מגש הגשה.
מרכיבים שתצטרך
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
שים את הבצל, העגבניות, השום והפטרוזיליה על קרש חיתוך; קוצצים הכל לחתיכות בגודל ביס ומחליקים את התערובת לקערה; מתבלים בנדיבות במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
יוצקים פנימה את החומץ והשמן, מערבבים היטב לשילוב המרכיבים. טועמים ומתקנים תבלינים לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
7
יוצקים את הסלסה על הפלפלים האדומים הקלויים ומגישים בטמפרטורת החדר עם בקר או מנות אחרות.
מרכיבים שתצטרך
פלפלים אדומים קלוייםפלפלים אדומים קלויים
סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

ניתן לשלב מקסיקני עם פינו נואר,ריזלינג ורוז נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוז נוצץ הוא גם זיווג בטוח. יין אחד שתוכלו לנסות הוא מחנות ג ' וב אי פינו נואר ברוט רוז מְזוּגָד. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -19 דולר.
פינו נואר ברוט רוז
פינו נואר ברוט רוז
קאווה זה מפתה עם צבע אדום דובדבן בהיר שלה תסיסה יפה. הוא משקף את אופי הזן, עם תווי הדובדבן והתות שלו עטופים בדבש, לחם קלוי ופרחוניות קלושה. הוא עז, רענן ושופע בפה, עם גימור עשיר וארומטי. משתלב היטב עם פסטה, בשרים מבושלים, אוכל יפני ומאפים.