פלפלים אדומים קלויים: סלסה קריולה עם מדורה
פלפלים אדומים קלויים: סלסה קריולה עם מדורה היא איש מערות, ללא גלוטן, ראשוני ושלם 30 ומספק כ 6 מנות. המתכון הזה מכסה 17% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 3 גרם חלבון, 15 גרם שומן, ובסך הכל 195 קלוריות. 1 אדם התרשם מתכון זה. זה עובד טוב כמו הר ד ' אובר. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם יש לכם חומץ יין, פלפלים, שמן זית ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 89%. ציון זה הוא מדהים. מתכונים דומים: פלפלים אדומים קלויים: שתי טכניקות צלייה ואיך משרים אותם, פלפלים בגריל עם רוטב קריולה, ו פלפלים בגריל עם רוטב קריולה.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים גריל פחמים חיצוני לבינוני-גבוה. משפשפים את הפלפלים בשמן ומתבלים אותם במלח ופלפל.
מניחים את הפלפלים ישירות על הגריל וצולים 10 דקות, הופכים מעת לעת בעזרת מלקחיים, כך שהם ממש חרוכים ושלפוחיות מכל הצדדים.
מכניסים את הפלפלים לקערה, מכסים בניילון ומאדים כ -10 דקות לשחרור הקליפות. שולפים את ליבות הפלפלים האדומים ומסירים את הזרעים. מקלפים את הקליפות המושחרות וקורעים את הפלפלים לרצועות; לשים אותם על מגש הגשה.
שים את הבצל, העגבניות, השום והפטרוזיליה על קרש חיתוך; קוצצים הכל לחתיכות בגודל ביס ומחליקים את התערובת לקערה; מתבלים בנדיבות במלח ופלפל.
יוצקים פנימה את החומץ והשמן, מערבבים היטב לשילוב המרכיבים. טועמים ומתקנים תבלינים לפי הצורך.
יוצקים את הסלסה על הפלפלים האדומים הקלויים ומגישים בטמפרטורת החדר עם בקר או מנות אחרות.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
ניתן לשלב מקסיקני עם פינו נואר,ריזלינג ורוז נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוז נוצץ הוא גם זיווג בטוח. יין אחד שתוכלו לנסות הוא מחנות ג ' וב אי פינו נואר ברוט רוז מְזוּגָד. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -19 דולר.
פינו נואר ברוט רוז
קאווה זה מפתה עם צבע אדום דובדבן בהיר שלה תסיסה יפה. הוא משקף את אופי הזן, עם תווי הדובדבן והתות שלו עטופים בדבש, לחם קלוי ופרחוניות קלושה. הוא עז, רענן ושופע בפה, עם גימור עשיר וארומטי. משתלב היטב עם פסטה, בשרים מבושלים, אוכל יפני ומאפים.