פצצות שקדים קוקוס
קוקוס שקדים פצצות נטול גלוטן, הר ד ' אובר. והוא מתאים להגשה ל 42 מנות סועדים.. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 2 גרם חלבון, 14 גרם שומן, ובסך הכל 240 קלוריות. לכו לחנות ואספו אבק פניני זהב, סוכר קונדיטורים, גבינת מסקרפונה מקרטון ועוד מספר מצרכים להכין אותה היום. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 12%. ציון זה הוא רע למדי. נסו שקד ג'וי פצצות שומן, פצצות שומן פיסטוק שקדים, ו פצצות שומן מאצ'ן וקוקוס עבור מתכונים דומים.
הוראות
מניחים משחת שקדים במעבד מזון; מכסים ומעבדים עד לקצוץ דק.
מעבירים לקערה גדולה; מוסיפים סוכר וקוקוס של קונדיטורים. מקציפים עד שהתערובת דומה לפירורים גסים. בקערה קטנה מקציפים חלבונים ווניל עד שנוצרות פסגות נוקשות; מקפלים לתערובת קוקוס.
זרוק על ידי כפות 2 ב. בנפרד על גבי ניירות אפייה מרופדים בנייר אפייה.
אופים בחום של 325 ניתנים להזזה למשך 14-18 דקות או עד להשחמה קלה.
מורחים כ -1 כפית גבינה על כל עוגיה; מכניסים למקרר למשך 20 דקות או עד שהגבינה יציבה.
במיקרוגל, להמיס ציפוי ממתקים; מערבבים עד שהתערובת חלקה. טובלים עוגיות בציפוי; אפשר עודף לטפטף.
מניחים על נייר שעווה; מפזרים שקדים.
מברישים אבק פנינים מעל שקדים. יש לאחסן בכלי אטום במקרר.