פקאן-ביסקוטי שיבולת שועל שוקולד לבן
מתכון פקאן - שוקולד לבן שיבולת שועל ביסקוטי מוכן תוך כ 45 דקות,. והוא בהחלט מצוין חלב חינם ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. יש קינוח זה 110 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 3g של שומן למנה. מתאים ל-20 מנות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם מלח, שמן canolan, ביציםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: חמוציות, שבבי לבן ביסקוויט פקאן Thins, ביסקוויט שוקולד פקאן # Redux, ו ביסקוטי אוכמניות שוקולד לבן.
הוראות
מניחים שיבולת שועל במעבד מזון; לעבד עד הקרקע דק.
מניחים שיבולת שועל טחון בקערה גדולה. כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מוסיפים קמח, סוכר, אבקת אפייה, מלח וג ' ינג ' ר לשיבולת שועל; מערבבים היטב עם מקצף.
שלב 2 כפות מים וביצים; מערבבים עם מקציף.
מוסיפים תערובת ביצה לתערובת שיבולת שועל ומערבבים היטב. מערבבים בפקאנים.
להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות; ללוש קלות 7 פעמים. צורה בצק לתוך 2 (8 אינץ ' ארוך) לחמניות.
מקום לחמניות 3 סנטימטרים זה מזה על תבנית אפייה מצופה ספריי בישול; טפיחה על עובי 1 אינץ'.
אופים ב 350 במשך 30 דקות.
הסר לחמניות מאפייה; מגניב 10 דקות על מתלה חוט.
הפחת את טמפרטורת התנור ל-32
חותכים כל אחד מהגלילים באלכסון לתוך 10 פרוסות.
מקום, לחתוך צדדים למטה, על תבנית אפייה.
אופים ב 325 במשך 10 דקות. הפוך עוגיות; אופים 10 דקות נוספות (עוגיות יתקשחו כפי שהם מגניבים).
הסר גיליון אפייה; מגניב לחלוטין על מתלה חוט.
מערבבים צ ' יפס ושמן בקערה קטנה למיקרוגל בטוח. מיקרוגל ב 30 שניות גבוהות או עד שבבי להמיס; מערבבים בעדינות.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקית ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Barone Ricasoli Colledila קיאנטי Classico Gran Selezione. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 85 דולר לבקבוק.
![Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione]()
Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione
צבע אודם בהיר וריכוז מדהים של ניחוחות. שֶׁלָה אוורירי, פרחוני ו balsamic הערות להכות על האלגנטיות הטרייה שלהם. הערות של דובדבן, דובדבן חמוץ, דובדבן שחור, דובדבן מורלו, סגול, מנטה, אניסיד, קינמון. כל הפאר שלה בא לידי ביטוי בחך עם איזון יוצא דופן בין ריכוז חומציות ואלגנטיות. התווים האופייניים של פירות אדומים המורחבים על ידי הטאנינים המתוקים ותחושות המינרלים חוזרים. נקי, אלגנטי, משתהה, ועדין.