מתכון פקאן - שוקולד לבן שיבולת שועל ביסקוטי מוכן תוך כ 45 דקות,. והוא בהחלט מצוין חלב חינם ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. יש קינוח זה 110 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 3g של שומן למנה. מתאים ל-20 מנות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם מלח, שמן canolan, ביציםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: חמוציות, שבבי לבן ביסקוויט פקאן Thins, ביסקוויט שוקולד פקאן # Redux, ו ביסקוטי אוכמניות שוקולד לבן.
הוראות
1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
מניחים שיבולת שועל במעבד מזון; לעבד עד הקרקע דק.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועל
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
3
מניחים שיבולת שועל טחון בקערה גדולה. כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
שיבולת שועל
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידה
סכין
קערה
4
מוסיפים קמח, סוכר, אבקת אפייה, מלח וג ' ינג ' ר לשיבולת שועל; מערבבים היטב עם מקצף.
איטלקית ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Barone Ricasoli Colledila קיאנטי Classico Gran Selezione. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 85 דולר לבקבוק.