תמיד כיף שיש עוד מתכון של אירופיים, אז תנו הזדמנות ל Roulade פקאן-פרלין Caramelized. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 168 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. והוא יספק כ 12 מנות. גשו לסופר וקנו אוכל כשר, מצות, חלמונים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. וזה לא כל כך מרהיב. נסו פקאן מקורמל-פרלין רולדה, עוגת פקאן ללא גלוטן עם פירורי פקאן וזיגוג פרליין, ו דלעת קרמלית (מתכונים דומים).
הוראות
1
כדי להכין עוגה, מעיל 15 x 10 אינץ ' ג ' לי רול מחבת עם ספריי בישול; שורה תחתונה עם נייר שעווה. מעיל שעווה נייר עם ספריי בישול; אבק עם 2 כפות ארוחה מצות.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונלי
1 כף חומץ שרי או מיץ לימון
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
2
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
שלב פקאן, 1/4 ארוחת מצות כוס, 2 כפות אבקת פרלין, וסודה לשתייה במעבד מזון. דופק 6 פעמים או עד הקרקע גס.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
1 כף חומץ שרי או מיץ לימון
פרלינים
16 ופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
4
שלב 1 כפית חומץ, 1 כפית וניל, 1/4 כפית מלח, ו 8 חלבונים ביצה בקערה גדולה. הכה עם מיקסר חשמלי במהירות גבוהה עד קצף. בהדרגה להוסיף 1/3 כוס סוכר, 1 כף בכל פעם, להכות עד פסגות נוקשות טופס.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
פרי תות שדה ברגל
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
שלב 4 חלמונים ביצה הנותרים 1/3 כוס סוכר בקערה בינונית; לנצח עד עבה וחיוור, על 2 דקות. מערבבים בתערובת מצות. מערבבים בעדינות רבע מהתערובת של ביצה לבנה לתוך תערובת חלמון ביצה; מקפלים בעדינות בתערובת הביצה הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
כמו לינדט, לתלתלי שוקולד
מצות
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
מורחים בעדינות את הבלילה למחבת מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות (12 אונקיות) שמנת חמוצה, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
7
אופים ב 350 במשך 12 דקות או עד מעיינות עוגה בחזרה כאשר נגע קלות במרכז. לשחרר את העוגה מן הצדדים של מחבת, ולהפוך על צלחת מאובקת עם הנותרים 2 כפות ארוחה מצה; בזהירות לקלף את נייר שעווה. מגניב 1 דקה. מתחילים בסוף, מגלגלים עוגה ומגבות ביחד.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חומץ שרי או מיץ לימון
10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
8
מקום, צד התפר למטה, על מתלה חוט; מגניב.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייה
9
כדי להכין מילוי, היכו 1 כפית חומץ, 1/4 כפית וניל, 1/8 כפית מלח, ו 3 חלבוני ביצה עם מערבל במהירות גבוהה עד קצף באמצעות מקצף נקי, יבש.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
פרי תות שדה ברגל
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
10
שלב 1/2 כוס סוכר ו 1/2 כוס מים בסיר; להביא לרתיחה. מבשלים, בלי לערבב, עד שמדחום ממתקים רושם 25
מרכיבים שתצטרך
סוכריות בגודל ביס של סקיטלס
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
2/3 כוס (4 אונקיות) שוקולד צ'יפס חצי מתוק
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקים
8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)
11
יוצקים סירופ סוכר חם בזרם דק על חלבוני ביצה, מכים במהירות גבוהה עד פסגות נוקשות טופס, כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סם ג
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
12
פרוס עוגת בזהירות; להסיר מגבת.
13
מניחים כ 1 כוס מילוי בשקית ניילון zip-top קטנה.
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
14
מורחים הנותרים מילוי על עוגה, משאיר מרווח 1/2 אינץ ' סביב קצוות חיצוניים.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות (12 אונקיות) שמנת חמוצה, מחולקת
15
מפזרים 3 כפות אבקת פרלין מעל מילוי. עוגת Reroll; מקום, צד התפר למטה, על מגש. חותכים את פתח 1/8 אינץ ' בפינה התחתונה 1 של התיק; צינור מילוי מעל החלק העליון של roulade.