פקאן מקורמל-פרלין רולדה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של אירופיים, אז תנו הזדמנות ל Roulade פקאן-פרלין Caramelized. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 168 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. והוא יספק כ 12 מנות. גשו לסופר וקנו אוכל כשר, מצות, חלמונים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. וזה לא כל כך מרהיב. נסו פקאן מקורמל-פרלין רולדה, עוגת פקאן ללא גלוטן עם פירורי פקאן וזיגוג פרליין, ו דלעת קרמלית (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין עוגה, מעיל 15 x 10 אינץ ' ג ' לי רול מחבת עם ספריי בישול; שורה תחתונה עם נייר שעווה. מעיל שעווה נייר עם ספריי בישול; אבק עם 2 כפות ארוחה מצות.
שלב פקאן, 1/4 ארוחת מצות כוס, 2 כפות אבקת פרלין, וסודה לשתייה במעבד מזון. דופק 6 פעמים או עד הקרקע גס.
שלב 1 כפית חומץ, 1 כפית וניל, 1/4 כפית מלח, ו 8 חלבונים ביצה בקערה גדולה. הכה עם מיקסר חשמלי במהירות גבוהה עד קצף. בהדרגה להוסיף 1/3 כוס סוכר, 1 כף בכל פעם, להכות עד פסגות נוקשות טופס.
שלב 4 חלמונים ביצה הנותרים 1/3 כוס סוכר בקערה בינונית; לנצח עד עבה וחיוור, על 2 דקות. מערבבים בתערובת מצות. מערבבים בעדינות רבע מהתערובת של ביצה לבנה לתוך תערובת חלמון ביצה; מקפלים בעדינות בתערובת הביצה הנותרת.
מורחים בעדינות את הבלילה למחבת מוכנה.
אופים ב 350 במשך 12 דקות או עד מעיינות עוגה בחזרה כאשר נגע קלות במרכז. לשחרר את העוגה מן הצדדים של מחבת, ולהפוך על צלחת מאובקת עם הנותרים 2 כפות ארוחה מצה; בזהירות לקלף את נייר שעווה. מגניב 1 דקה. מתחילים בסוף, מגלגלים עוגה ומגבות ביחד.
מקום, צד התפר למטה, על מתלה חוט; מגניב.
כדי להכין מילוי, היכו 1 כפית חומץ, 1/4 כפית וניל, 1/8 כפית מלח, ו 3 חלבוני ביצה עם מערבל במהירות גבוהה עד קצף באמצעות מקצף נקי, יבש.
שלב 1/2 כוס סוכר ו 1/2 כוס מים בסיר; להביא לרתיחה. מבשלים, בלי לערבב, עד שמדחום ממתקים רושם 25
יוצקים סירופ סוכר חם בזרם דק על חלבוני ביצה, מכים במהירות גבוהה עד פסגות נוקשות טופס, כ 3 דקות.
פרוס עוגת בזהירות; להסיר מגבת.
מניחים כ 1 כוס מילוי בשקית ניילון zip-top קטנה.
מורחים הנותרים מילוי על עוגה, משאיר מרווח 1/2 אינץ ' סביב קצוות חיצוניים.
מפזרים 3 כפות אבקת פרלין מעל מילוי. עוגת Reroll; מקום, צד התפר למטה, על מגש. חותכים את פתח 1/8 אינץ ' בפינה התחתונה 1 של התיק; צינור מילוי מעל החלק העליון של roulade.
מפזרים עם הנותרים 1 כף אבקת פרלין.