פקורינו רומנו עם תפוחים וריבת תאנה
פקורינו רומנו עם תפוחים וריבת תאנה הוא צמחוני ומספק כ 6 מנות. מנה אחת מכילה 784 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 29 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. אם יש לכם תפוח, בגט, פקורינו רומנו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : כרוב ניצנים סלט עם תפוחים פקורינו רומנו, ריבה תאנה Flatbread עם שום קלוי, ו פופקורן עם פקורינו רומנו ובייקון.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
מניחים סיר קטן מעל חום בינוני.
מוסיפים את התאנים, סירופ פשוט וברנדי. להביא את התערובת עד רתיחה. כבה את החימום ותן לשבת במשך 10 דקות.
מניחים את תערובת התאנה ואת אגוזי לוז במעבד מזון תערובת, פועם כמה פעמים, עד מחית. תניח בצד.
מניחים את פרוסות בגט על תבנית אפייה כבדה.
טפטוף בשמן זית. למעלה כל פרוסה עם 1 כפית פקורינו רומנו מגוררת.
אופים עד הלחם קלוי והגבינה נמסה וזהב, כ 7 דקות.
למעלה כל פרוסת טוסט עם 2 כפיות של ריבת תאנה, פרוסת תפוח וחתיכת פיקורינו רומנו מגולח.
מעבירים את הרמת הכוסית למגש הגשה ומגישים.
בסיר לשלב מים וסוכר מעל חום בינוני. מביאים לרתיחה, להפחית את החום ומבשלים במשך 5 דקות, עד הסוכר מומס. תוריד את המחבת מהחום ותקרר את הסירופ. כל סירופ מקורר נוסף ניתן לשמור במיכל אטום במקרר.