פרד פוקצ'ה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל Herbed פוקצ'יאן. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 165 קלוריות. מתאים ל-8 מנות. גשו לסופר וקנו מלח, סוכר, שמן זית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. עם כפית ציון של 36% המנה הזאת לא כל כך מרהיבה. נסו פרד פוקצ'ה, פרד פוקצ'ה, ו פוקצ'ה בצל Herbed (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים שמרים, סוכר, ו 1 כוס מים חמים בקערה של מערבל לעמוד חשמלי כבד; בואו לעמוד 5 דקות.
מוסיפים 2 כוסות קמח, שמן ומלח לקערה, ומכים במהירות נמוכה, באמצעות מצורף וו בצק, 1 דקה. בהדרגה להוסיף קמח נוסף עד הבצק מתחיל לעזוב את הצדדים של הקערה ולמשוך יחד. (הערה: הבצק ייקח על מראה "שאגי" כמו הקמח מתווסף. כאשר מוסיפים מספיק קמח, הבצק ייראה רך וחלק, לא רטוב ודביק או יבש מדי עם משטח מחוספס.)
הגדל מהירות בינונית, והכה 5 דקות. מכסים את קערת הבצק בניילון נצמד, ומניחים לעמוד במקום חם (85), ללא טיוטות, 30 דקות או עד שהוכפלו בתפזורת. אגרוף בצק למטה, ולתת לעמוד 10 דקות.
להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות; לעצב בצק לכדור.
רול בצק לתוך מלבן 11-x 14 אינץ ' על תבנית אפייה משומנת קלות. לחץ על ידית כף עץ לבצק כדי ליצור חריצים במרווחים של 1 אינץ'.
טפטוף בצק באופן שווה עם 1 כף שמן זית; מפזרים באופן שווה עם 1 כפית תיבול איטלקי מיובש.
אופים ב 475 במשך 12 עד 15 דקות או עד חום זהוב.