פרובנצ'ל צ' אר על ירקות מעורבים עם ויניגרט זית חם
צריך ללא גלוטן, חלב חינם, ומנה עיקרית ראשונית? פרובנצ'ל צ' אר על ירקות מעורבים עם ויניגרט זית חם יכול להיות מתכון מצוין לנסות. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 34 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 381 קלוריות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם תפוזים, גרידת תפוז, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ירקות מעורבים עם ויניגרט זית, ירוק חורף עם ויניגרט זית שחור & גואה במרינדה חמה, ו Hellibut à La Provençal מעל ירקות מעורבים (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 5 מרכיבים בקערה קטנה. לשפשף תערובת על צמרות של פילה.
מניחים פילה, צד העור למטה, על גיליון אפייה מצופה ספריי בישול. צלוי ב 425 במשך 15 דקות או עד פתיתי דגים עם מזלג.
מערבבים זיתים ואת 6 המרכיבים הבאים בקערה בינונית.
חום 3 כפות שמן במחבת קטנה מעל חום בינוני; להוסיף שאלוט, ו saut 1 דקה או עד רך. מערבבים שאלוט לתוך תערובת זית.
מניחים ירקות וחתכים כתומים לקערה גדולה; מוסיפים ויניגרט זית חם, וזורקים לשלב. מחלקים תערובת ירקות בין 4 צלחות הגשה.
מניחים פילה 1 מעל ירקות על כל צלחת, לפרוץ חתיכות בגודל ביס.
הערה: לפני שילוב עם שאר החומרים spice rub, לרסק את herbes de Provence עם מרגמה ועלי לשחרר את שמנים ארומטיים.