פרווה Cholent
המתכון פרווה Cholent מוכן בעוד כ-19 שעות ו-45 דקות והוא בהחלט יוצא מן הכלל ללא גלוטן, ללא חלב וצמחוני ומתאים לאוהבי מזון יהודי. מתאים ל-12 מנות. יש מרק זה 241 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו בצל, אבקת שום, מלח ופלפל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. . מתכונים דומים: עוגת אפרסק פרווה, Cholent, ו Cholent Ashkephardic.
הוראות
מחממים 2 כפות שמן זית במחבת מעל חום בינוני. מערבבים את הבצל; מבשלים ומערבבים עד הבצל התרכך והפך שקוף, על 5 דקות. להפחית את החום בינוני נמוך, ולהמשיך לבשל ולערבב עד הבצל הוא מאוד רך וחום כהה, 15 עד 20 דקות יותר.
שכבה חצי מתפוחי האדמה בתחתית סיר בישול איטי.
מוסיפים את הבצל מבושל ואורז; למעלה עם תפוחי האדמה הנותרים סלק.
נסטלו את הביצים לתוך התערובת: הם צריכים להיות שקועים כמעט לחלוטין כאשר אתה מוסיף את המים.
מערבבים את אבקת השום ומלח מתובל לתוך 1 כוס מים.
שפוך על הצ ' ולנט. מתבלים במלח ופלפל.
טפטוף עם 1/4 כוס שמן זית.
הוסף מים כדי לכסות. יותר מדי מים יגרמו cholent רגשני שלך; לא מספיק עלול לגרום לו לשרוף.
לכסות עם המכסה ולהגדיר את התנור האיטי שלך על נמוך; לבשל לילה.