פרוזן יוגורט אוכמניות
פרוזן יוגורט אוכמניות הוא קינוח המגיש 2. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 14 גרם חלבון 3 גרם של שומן, וסך הכל 565 קלוריות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וlacto אובו צמחוני דיאט. אם יש לכם קינמון, מיץ לימון, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-50 דקות. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : פרוזן יוגורט אוכמניות, פרוזן יוגורט אוכמניות, ו פרוזן יוגורט אוכמניות.
הוראות
מבשלים אוכמניות עם מיץ לימון, סוכר, מלח, קינמון:
מניחים את האוכמניות, מיץ לימון, סוכר, מלח, וקינמון בסיר בינוני.
חום על חום בינוני, ערבוב, עד שכל הסוכר מומס.
בעוד התערובת היא חימום, להשתמש מועך תפוחי אדמה למעוך את האוכמניות.
כאשר כל הסוכר מומס, להסיר מן החום. מסננים את עורות אוכמניות ולתת סירופ אוכמניות עסיסי מגניב במשך 10 דקות.
מערבבים יוגורט, חלב, ואז צמרמורת: מערבבים את היוגורט והחלב עד משולב לחלוטין.
מכסים ומקררים את התערובת במקרר במשך כמה שעות (או לילה) עד קר לחלוטין.
תהליך במכונת גלידה: לעבד את תערובת יוגורט אוכמניות במכונת הגלידה שלך על פי הוראות היצרן (בדרך כלל על 25 דקות).
מגישים מיד (זה יהיה רך) או לתת לו להתקשות קצת על ידי הקפאתו במשך כמה שעות.