קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות3
מגזין

פרוזן יוגורט עם אגסים עם צימוקים רום עלומה

פרוזן יוגורט עם אגסים עם צימוקים רום עלומה
פרוזן יוגורט עם אגסים עם צימוקים רום עלומות נטול גלוטן, וצמחוני קינוח. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 321 קלוריות, 7 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. אם יש לכם אגסים anjou, רום, חמאהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו אגסים עם רום וצימוקים שלוקים, אגסים עלומים רימון עם רוטב יוגורט, ו אגסים עלומים עם רוטב יוגורט וניל-דבש (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
שלב 1/3 כוס רום עם מיץ אגס וסוכר במחבת כבדה 10 אינץ ' ולהביא לרתיחה, ערבוב מדי פעם. להפחית את החום, להוסיף את הצימוקים ואת האגסים, ומבשלים, מכוסה, עד אגסים הם רק במכרז, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ אגסיםמיץ אגסים
צימוקיםצימוקים
אגסאגס
סוכרסוכר
רוםרום
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
הסר את המכסה מהמחבת באמצעות כף מחורצת, הסר את האגסים לצלחת. מרתיחים את הנוזל הלא חוקי, ערבוב מדי פעם, עד הנוזל מצטמצם סירופ, 5 עד 10 דקות. מערבבים את החמאה ואת הרום כף הנותרים ולהחזיר את האגסים למחבת.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
אגסאגס
סירופסירופ
רוםרום
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
מחבתמחבת
4
מגישים מעל פרוזן יוגורט.
מרכיבים שתצטרך
פרוזן יוגורטפרוזן יוגורט

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם בחירה מצוינת לקינוח קפוא. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "