פרוסות הגבינה של סינדי
ופלים הגבינה של סינדי דורש על 15 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 15 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. והוא יספק כ 180 מנות. המתכון הזה מכסה %0 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם רוטב ווסטרשייר, לחסום גבינת צ'דר חדה, פלפל טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 7%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: פרוסות גבינת פקאן-חמוציות, פיסטוק וגבינת עיזים על אפיפיות בצק, ו עוגת הדלעת של סינדי.
הוראות
מקציפים גבינה וחמאה במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי בקערה גדולה עד מעורבב.
מוסיף פלפל אדום, רוטב ווסטרשייר, ומלח בצל, פועם רק עד מעורבב. בהדרגה להוסיף קמח, להכות עד תערובת מעורבב וחלק.
לעצב בצק לתוך 2 (10 אינץ ' ארוך) יומני. לעטוף כל יומן בניילון לעטוף; לצנן לפחות 8 שעות או עד 24 שעות.
חותכים יומני לפרוסות בעובי 1/4 אינץ', ומניחים על גיליונות אפייה משומנים קלות. לחץ בעדינות 1 פקאן חצי למרכז של כל פרוסה.
אופים ב 350 במשך 14 עד 16 דקות או עד השחמה קלה.
הסר מתלים תיל, ולתת מגניב לחלוטין.
גבינת זית נושכת: חצאי פקאן להשמיט.
ניקוז 1 (7 1/2-עוז.) jar pimiento-זיתים ממולא על מגבות נייר. הכינו בצק גבינה לפי ההוראות. לצבוט חתיכת 1 אינץ ' של בצק. לעטוף את הבצק סביב 1 זית; להתגלגל בידיים כדי ליצור כדור, מכסה זית שלם עם בצק, ומניחים על תבנית אפייה משומנת קלות. חזור על הנוהל עם בצק וזיתים שנותרו.
אופים ב 350 במשך 15 דקות או עד השחמה קלה. בערך 4 תריסרים. הכנה: 15 דקות.,