פרוסות הגבינה של פאם
ופלי הגבינה של פאם הוא צמחוני ומספק כ 36 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 67 קלוריות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך חמאה, קמח, פלפל טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 8% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. נסו פרוסות גבינת פקאן-חמוציות, פיסטוק וגבינת עיזים על אפיפיות בצק, ו Benne Wafers (מתכונים דומים).
הוראות
גורס גבינת צ ' דר חדה במעבד מזון.
לעבד גבינה, קמח, ושאר החומרים במעבד מזון עד תערובת יוצרת כדור. צורה בצק לתוך כדורי 1 אינץ'; מקום 2 סנטימטרים זה מזה על נייר קלף מצופה אפייה גיליון.
הקפיאו על תבנית אפייה, אם תרצו, והניחו בצק קפוא בשקיות פלסטיק כבדות בעלות רוכסן עליון; אטמו. חנות במקפיא עד 1 חודש, אם תרצה.
אופים ב 400 במשך 6 עד 7 דקות. (
אופים כדורי בצק קפואים ב 400 במשך 15 דקות.)
תן לעמוד 2 דקות; להסיר מתלים חוט מגניב.
מניחים בצק בשקית ניילון כבדה.
חותכים חור 1/2 אינץ 'בפינה 1 של התיק, ואת צינור 1 אינץ' תלוליות 2 אינץ ' זה מזה על גיליונות אפייה מצופה קלף. להקפיא או לאפות וופלים לפי ההוראות.