פרוסות ים תיכוניות
גשו לסופר וקנו בצק עלים מגולגל, פסטו, מוצרלה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. עם כפית ציון 67% המנה הזאת טובה. מתכונים דומים: פרוסות פורטובלו ים תיכוניות, פרוסות ספומוני, ו פרוסות ריבה.
הוראות
תנור חום ל 200C / מאוורר 180c / גז
לפרוש את הבצק לחתוך לתוך 4 מלבנים. קח סכין חדה ציון קצה 1cm בתוך כל מלבן, דואג כי אתה לא לחתוך את כל הדרך דרך הבצק.
מורחים 1 כף פסטו על כל פרוסה, נשארים בתוך הגבול, ואז עוטפים את הפלפלים והארטישוקים. מבשלים בתנור במשך 15 דקות עד שהמאפה מתחיל להשחים.
לקרוע את כדור מוצרלה לחתיכות קטנות, ואז לפזר אותו (או להשתמש צ ' דר, אם אתה מעדיף) על הירקות. חזור לתנור במשך 5-7 דקות עד שהמאפה פריך והגבינה נמסה.