פרוסות תפוז מסוכרות עם רוטב טבילה גנאש
פרוסות תפוז מסוכרות עם רוטב גנאש טובל נטול גלוטן, מנה צדדית. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 515 קלוריות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג ההסופרבול שלך. אם יש לכם מים, סוכר מגורען, חלבוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו פרוסות תפוז מסוכרות עם שוקולד מריר, עוגת לירה ריקוטה עם מילוי כתום דם, קצפת Mascarpone ציפוי ופרוסות תפוז דם מסוכרים, ו {ללא גלוטן} דם כתום קסם עוגה עם פרוסות שקדים מסוכרים (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין תפוזים, מניחים פרוסות תפוז בסיר בינוני; מכסים במים. מביאים לרתיחה; לנקז פרוסות כתומות על מגבות נייר.
מערבבים סוכרים, 1 1/2 כוסות מים, ליקר, ומלח בסיר בינוני. מביאים לרתיחה (לא מערבבים); להפחית את החום ומבשלים, מבלי לערבב, עד רשם מדחום ממתקים 220 (כ 8 דקות).
מוסיפים פרוסות תפוז; מבשלים, ללא ערבוב, 45 דקות או עד קליפת הופך שקוף.
הסר פרוסות תפוז מסירופ עם כפית מחוררת; לנקז על נייר קלף במשך 5 דקות או עד מגניב מספיק כדי להתמודד.
מניחים על מתלה תיל, מגניב לחלוטין.
חותכים פרוסות תפוז לרבעים.
כדי להכין גנאש, מניחים חלב בקערה קטנה למיקרוגל בטוח. מיקרוגל גבוה במשך 1 דקה.
מוסיפים שוקולד צ ' יפס; בואו לעמוד 5 דקות, ערבוב מדי פעם עד שוקולד נמס.
מגישים טריזים כתומים עם גנאש.