פרושוטו עטוף הליבוט עם קיץ סקווש
מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני מספק מנה 2 . מנה זו מכילה סביב 0 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 148 קלוריות. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. אם יש לך קרם fraîche, עלי טימין, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים על היד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו הליבוט עטוף בפרושוטו ברוטב חמאה מרווה, הליבוט עטוף בפרושוטו עם כרוב ניצנים וקוסקוס, ו הליבוט בגריל וקיץ סקווש עם זרעי דלעת (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את מתלה התנור במיקום העליון ומחממים את התנור ל 450 מעלות F.
חום 1 כף שמן זית במחבת בינוני saute להגדיר על חום בינוני.
מוסיפים את קישואים חתוכים לקוביות ומבשלים רועד את המחבת לעתים קרובות עד הירקות לרכך כמה, כ 4 דקות.
הסר מן החום ומערבבים את פלפל אדום חתוך ו ½ כפית עלי טימין. מתבלים במלח ופלפל. תניח בצד.
מורחים את 5 פרוסות פרושוטו זה לצד זה וחופפים זה לזה לרוחב כחצי דרך.
הנח שורה שנייה עם הפרוסות הנותרות בתחתית הראשונה, גם חופפים על 1 אינץ'. אתה צריך מלבן מוצק של פרושוטו פרוסות על 6 x 11 אינץ'.
מניחים את אחד חתיכות פילה לרוחב בתחתית פרוסות פרושוטו. Dollop fraîche קרם ממש מעליו ישירות על prosciutto, ואז מפזרים על 3 כפות של תערובת סקווש על fraîche קרם, ואחריו גרידת לימון.
הנח את חתיכת הדגים הנותרת ממש מעל הסקווש וקרמה פראצ ' ה, מכורבל אותם יחד במידת מה. אתה צריך כריך של דגים ומילוי הנחת על צידו רק בקצה התחתון של המלבן של פרושוטו חופפים פרוסות.לאחר מכן, עובד בזהירות כדי לשמור על פרוסי פרושוטו מחוברים, לגלגל את הדגים כלפי מעלה עד שהוא עטוף לחלוטין פרושוטו. לקשור את החבילה סגורה בשלושה מקומות עם חוט מטבח.
חום 1 כף שמן זית בתנור הוכחה או מחבת ברזל יצוק.
מוסיפים את הדג עטוף prosciutto ומבשלים עד חום זהוב, על 2-3 דקות לכל צד.
מפזרים הנותרים ½ כפית עלי טימין, טפטוף עם שמן זית, מתבלים עם מלח ופלפל שחור. הזז את המחבת לתנור המחומם וצלה עד שהדג מבושל דרך, כ 7 דקות בהתאם לעובי. פילה נעשה כאשר סכין בעל להב דק יעבור דרך הנקודה העבה ביותר שלהם עם התנגדות קטנה
בעוד הדג מסיים לבשל בעדינות לחמם את הירקות הנותרים, ולאחר מכן לחלק אותם בין 2 צלחות. כאשר הדג מבושל, להשתמש בסכין משונן לחתוך את ההליבוט עטוף פרושוטו באלכסון ל 2 חתיכות בגודל שווה.
הניחו אותם על הירקות החמים, טפטוף עם שמן זית ומגישים מיד.