קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות8
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פרושוטו עטוף פשטידות תאנה פקאן יד עם Gorgonzola

פרושוטו עטוף פשטידות תאנה פקאן יד עם Gorgonzola
והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 10 גרם חלבון 49 גרם של שומן, וסך הכל 619 קלוריות. גשו לסופר וקנו חתיכות פקאן, עלי טימין, דבש, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו גורגונזולה עטוף בפרושוטו עם ארוגולה, פרושוטו עטוף תאנים ממולאות Gorgonzola, ו פשטידות יד פקאן קלות (מתכונים דומים).

הוראות

1
הפוך את הקרום: קמח דופק ומלח במעבד מזון עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
2
מוסיפים חמאה, ומעבדים עד שהתערובת דומה לארוחה גסה, כ -10 שניות. עם ריצת המכונה, מוסיפים מי קרח בנחל איטי ויציב עד שהבצק פשוט מתחבר (לא יותר מ -30 שניות). מחלקים את הבצק לשניים, מעצבים כל אחד לריבוע, ועוטפים אותו בפלסטיק. מקררים בצק לפחות 1 שעה (או עד 2 ימים), או להקפיא עד 1 חודש.על משטח מקומח קל, לגלגל בצק קר 1/8 אינץ ' עבה. באמצעות סכין קילוף, לחתוך שמונה ריבועים 5 אינץ', ולהתאים לתוך כוסות של פח מאפין בגודל סטנדרטי, משאיר בליטה בכל רחבי. להכניס למקרר במשך 30 דקות. שמור את הבצק שנשאר לשימוש נוסף.הפוך את מילוי האגוזים: לשים אגוזים במעבד מזון. עם ריצת המעבד, מוסיפים לאט שמן עד שהתערובת קצוצה דק.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדוליםזיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
בישול פולנטהבישול פולנטה
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
3
מוסיפים גרידת לימון ועלי קורנית; מתבלים במלח ופלפל. לגרד תערובת לתוך קערה קטנה ומערבבים עד בשילוב. תניח בצד.הפוך את פשטידות היד: מחממים תנור ל 400 מעלות. מחלקים את מילוי האגוזים באופן שווה בתחתית של פחיות מאפין מצוננות בצורת בצק. עיוות כל תאנה גזוז, כולה עם פרוסה אחת של פרושוטו, הצבת כל לתוך חור בצק מלא אגוז מצופה מאפין בדיל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
פרושוטופרושוטו
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
ציוד שתשתמש בו
בישול פולנטהבישול פולנטה
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
מפזרים את צמרות עם gorgonzola, הוספת טפטוף קטן של דבש.
מרכיבים שתצטרך
GorgonzolaGorgonzola
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
5
מברשת עם שטיפת ביצים.
מרכיבים שתצטרך
(קיבלר)(קיבלר)
6
מניחים את הפח מאפין בתנור מחומם מראש ולהפחית את החום עד 37
ציוד שתשתמש בו
בישול פולנטהבישול פולנטה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
אופים פשטידות עד קרום העליון הם חום זהוב ואת התאנים הם רכים למדי ואת prosciutto הוא פריך, על 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
בואו להתקרר לחלוטין בפח על מתלה תיל.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
9
הסר פשטידות יד מ פחיות לשרת עם טפטוף של דבש.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים