קושיקל
מוכן ב10 דק.
מנות4
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פרושוטו-פסטו בגט

פרושוטו-פסטו בגט
פרושוטו-פסטו באגט דורש בערך 10 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה משמש 4. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 9 גרם חלבון, 28 גרם שומן, ובסך הכל של 358 קלוריות. המתכון הזה מכסה 8% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם פסטו, פרושוטו, מיונז וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 30%. הציון הזה די גרוע. מתכונים דומים: פרושוטו וברי על בגט, פסטו מנטה ואפונה על בגט קלוי, ו כוסות ביצה פרושוטו עם פסטו.

הוראות

1
פורסים בגט לאורכו, אך לא לאורך כל הדרך. הניחו בצד. בקערה שלבו מיונז ופסטו. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
בגטבגט
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
בנה כריך על ידי פיזור ראשון של שני צידי הבגט במיונז פסטו.
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
בגטבגט
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
3
מוסיפים עלי בזיליקום, פרושוטו ופרוסות מוצרלה. פורסים כריך ברבעים להגשה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
פרושוטופרושוטו