קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות8
ציון בריאות31
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
אירועים4 ביוליקיץ
מגזין

קיץ Minestrone

קיץ Minestrone
קיץ Minestrone נטול גלוטן, מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 17 גרם חלבון 41 גרם של שומן, וסך הכל 517 קלוריות. לכי לחנות וקחי מרז'ורם, שמנת כבדה, שמן זית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו קיץ ירקות minestrone, מרק מינסטרונה קיץ, ו מרק מינסטרונה קיץ (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר גדול, כבד להוסיף 3-ספירה של שמן זית כתית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
מוסיפים שום, בצל, עלה דפנה, אזובית ובזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
עלי דפנהעלי דפנה
מרז ' ורםמרז ' ורם
שוםשום
באזיל!באזיל!
בצלבצל
3
מטגנים בעדינות עד ריחני.
4
מוסיפים את הירקות ומבשלים קצת את הלחות, על 5 עד 7 דקות. מתבלים במלח ופלפל. מזבלה במניות העוף ושמנת כבדה מביאים לרתיחה עדינה. להפחית את החום ומבשלים שנחשפו במשך 15 עד 20 כך שהטעמים יכולים לבוא יחד - לא נותנים לו להרתיח קשה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
ציר עוףציר עוף
שמנת כבדהשמנת כבדה
ירקירק
5
הסר מחצית הירקות מן הסיר פירה ולהוסיף בחזרה לסיר כדי להתעבות. מבשלים במשך 5 עד 7 דקות עד הירקות הם פשוט רך.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
6
מגישים כל קערה עם כפית של בזיליקום ופסטו נענע על גבי, טפטוף של שמן זית כתית מעולה וכמה פלפל שחור טחון טרי.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה
פלפל שחור טחוןפלפל שחור טחון
באזיל!באזיל!
פסטופסטו
מנטהמנטה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
7
מקשטים עם גרגיר הנחלים או פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
גרגיר הנחליםגרגיר הנחלים
פטרוזיליהפטרוזיליה
8
שים את כל החומרים לתוך מעבד מזון ודופק עד רק בשילוב ואת פסטו עדיין יש הרבה מרקם.
מרכיבים שתצטרך
פסטופסטו
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון

מרכיבים

1חבורהאספרגוס, לחתוך לחתיכות 1 אינץאספרגוס, לחתוך לחתיכות 1 אינץ1שקית 16 אונקיות ירקות מעורבים טריים/קפואים (גזר/תירס/שעועית ירוקה/אפונה)שקית 16 אונקיות ירקות מעורבים טריים/קפואים (גזר/תירס/שעועית ירוקה/אפונה)2צלעות סלרי, קלופים וקצוציםצלעות סלרי, קלופים וקצוצים2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקעלי בזיליקום טרייםעלי בזיליקום טריים2(חוֹרֶף)עלי בזיליקום טריים קצוציםעלי בזיליקום טריים קצוצים3sprigsמרז'ורם טרימרז'ורם טרי2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקעלי נענע טרייםעלי נענע טריים2שיני שום, קלופים וקופיםשיני שום, קלופים וקופים4שיני שום, קצוצות בערךשיני שום, קצוצות בערך4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשעועית ירוקה צעירה, חתוכה לחתיכות 1 אינץשעועית ירוקה צעירה, חתוכה לחתיכות 1 אינץ2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)8ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשר ופלפל שחור טחון טרימלח כשר ופלפל שחור טחון טרי2בצל צהוב בינוני, קצוץמניית עוף דל נתרן, מספיק כדי לכסותמניית עוף דל נתרן, מספיק כדי לכסות596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה1( חצילים)בצל, חתוך לקוביותבצל, חתוך לקוביות1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפרמזן או רומנופרמזן או רומנו4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאפונה אנגלית מופגזת (או תחליף קפוא)אפונה אנגלית מופגזת (או תחליף קפוא)1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצנוברים, קלוייםצנוברים, קלויים0(יכול להיות או להרחיק)1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1חבורהגרגיר הנחלים או פטרוזיליהגרגיר הנחלים או פטרוזיליה

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 32 דולר לבקבוק.
Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico
Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico
"הרבה בשר, פירות יער ואופי שזיף על האף והחך. בעל גוף מלא, עם טאנינים קטיפתיים וגימור ארוך ועשיר. סגנון מנוון שאני אוהב. איכות רצינית עבור הבציר. אין קסטלו בשנת 2002, אז זה שודרג."- יין SpectatorColor: סגול עמוק-אדום אבל בהיר ומרוכז במיוחד.זר: אינטנסיבי מאוד ומורכב עם ניחוחות של דובדבנים ופטל מלווה בגוונים קלויים ומתובלים.טעם: ההשפעה בפה היא נוקבת אך רכה בשל מבנה משמעותי של טאנינים שבו אלה רכים ומעוגלים היטב להתבלט. החומציות מתמזגת עם גוף היין ומסייעת להעברת תחושות נעימות של חום וכוח. היין כולל גימור ארוך יוצא דופן עבור קיאנטי קלאסיקו רגיל.