פרי פסח פריך
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פרי פסח פריך. מנה אחת מכילה 347 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם סוכר, יין, קינמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: פרי פסח פריך, אגס פסח-ג'ינג'ר קריספ, ו תבשיל פירות בפסח.
הוראות
בסיר בינוני, מחממים פירות, 2/3 כוס סוכר, מקלות קינמון, מים ויין לרתיחה מעל חום בינוני גבוה, ערבוב מדי פעם. להפחית את החום; מבשלים חשפו 10 עד 15 דקות, ערבוב מדי פעם, עד פרי הוא רך.
הסר מקלות קינמון; להשליך.
מחממים תנור ל 400 ° F. בקערה בינונית, מערבבים עוגת ארוחה, 1/3 כוס סוכר, השקדים, קינמון, זנגביל ואגוז מוסקט עד מעורבב היטב.
חותכים בחמאה, באמצעות בלנדר מאפה או מזלג, עד שהתערובת נראית כמו פירורים עדינים.
יוצקים תערובת פירות חם לתוך ungreased 1 1/2-תבשיל ליטר.
מפזרים באופן שווה עם ציפוי.
אופים 15 עד 20 דקות או עד ציפוי הוא חום זהוב בהיר. מגניב מעט; העליון עם קצפת.