שוקולד חם קרמל מערבולת
שוקולד חם קרמל מערבולת יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון המשקה שלך. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 28 גרם של שומן, וסך הכל 424 קלוריות. אם יש לך רוטב קרמל, ברים שוקולד חלב, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. וזה לא כזה אדיר. נסו שוקולד חם קרמל מערבולת, עוגת שוקולד קרמל מערבולת, ו קרמל מערבולת שוקולד צ'יפס בננה לחם (מתכונים דומים).
הוראות
להביא 5 כוסות מים ושוקולד להתבשל בסיר בינוני, ערבוב להמיס שוקולד.
מערבבים בקרם 1/4 כוס. (ניתן להכין 1 יום קדימה. מכסים ומקררים. להביא לרתיחה, ערבוב לעתים קרובות, לפני המשך.)
מקציפים 1 כוס קרם ואבקת סוכר בקערה בינונית עד פסגות טופס.
טפטוף קרמל מעל מערבולת יחד, ויוצרים פסים (לא overmix).
מחלקים שוקו חם בין 6 ספלים. למעלה עם כמות נדיבה של קצפת קרמל ומגישים.