פריטטה אפונה קארי עם עגבניות טריות צ'אטני
צריך מנה עיקרית ללא גלוטן? פריטטה אפונים בקארי עם עגבניות טריות צ'אטני יכול להיות מתכון נהדר לנסות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 16 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 309 קלוריות. לכי לחנות וקחי גבינת פרמזן, סוכר חום, אפונה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו פריטטה אפונה קארי עם עגבניות טריות צ'אטני, עגבניות טריות צ'אטני, ו עגבניות טריות ג'ינג'ר צ' אטני (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים עגבניות, סוכר חום, כמון, שום, וג ' ינג ' ר במעבד. באמצעות פניות on / off, להתמזג רק עד עגבניות קצוץ גס.
להעביר chutney לקערה קטנה; קערת מעבד מילואים. עונה chutney לטעום עם מלח ופלפל.
מוסיפים גבינה, אבקת קארי, ומלח ומערבבים היטב.
שמן חום במחבת nonstick אטומים גדולים מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל ירוק ואפונה. Sauté עד נבול בצל, על 1 דקה.
מוסיפים תערובת ביצים. לבשל עד העליון הוא כמעט להגדיר התחתון הוא זהב, הרמת קצוות לתת ביצה לא מבושל לזרום מתחת, על 7 דקות.
מניחים פריטטה ב broiler עד למעלה מוגדר, על 1 דקה. הפעל מרית גומי חסינת חום סביב פריטטה כדי לשחרר ולהחליק החוצה על צלחת.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר עם עגבניות צ ' אטני.