פריטטה גבינת בייקון
אם אתה רוצה להוסיף עוד ללא גלוטן, ראשוני וקטוגני מתכונים לקופסת המתכונים שלך, פריטטה גבינת בייקון עשויה להיות מתכון שכדאי לנסות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 14 גרם חלבון, 18 גרם שומן, ובסך הכל 231 קלוריות. לכו לחנות ואספו בצל ירוק, רצועות בייקון, חלב ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך סופר כף ציון של 34%. מתכונים דומים: פריטטה גבינת בייקון, פריטטה בייקון וגבינה, ו תרד, בייקון וגבינה פריטטה.
הוראות
בקערה גדולה מקציפים את הביצים, החלב, החמאה, המלח והפלפל עד לקבלת תערובת אחידה.
יוצקים לתוך 11-ב משומן. 7 אינץ'. תבנית אפייה.
מפזרים בצל, בייקון וגבינה.
אופים, ללא כיסוי, בחום של 350 מעלות למשך 25-30 דקות או עד שסכין שהוכנסה ליד המרכז יוצאת נקייה.
יין מומלץ: יין מבעבע
פריטטה עובדת ממש טוב עם יין מבעבע. גם אם אינכם מכינים מימוזה, יין מבעבע נהדר עם ביצים משתי סיבות. אחת, אם אתם אוכלים ביצים מוקדם ביום, ביין מבעבע יש פחות אלכוהול. שנית, הוא מנקה את החיך, וזה חשוב מכיוון שידוע שחלמון מצפה את החיך. רופינו פרוסקו עשוי ענבים אורגניים עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 22 דולר לבקבוק.
![רופינו פרוסקו עשוי ענבים אורגניים]()
רופינו פרוסקו עשוי ענבים אורגניים
הזר ריחני ומתפוצץ בתווי פרי. יש לו ניחוחות נקיים של תפוחים, אגסים והדרים, מלווים ברמזים לוויסטריה. פריך, נקי ועדין עם בועות עדינות על החיך. טעמים עזים של תפוח ואפרסק מובילים לגימור נעים עם פירות מתמשכים ותווים פרחוניים.