פריטטה עם רוטב קריאולי
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו פריטטה עם רוטב קריאולי. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 17 גרם חלבון, 13 גרם שומן, ובסך הכל 233 קלוריות. מתכון צמחוני ללא גלוטן ולקטו אובו זה משרת 2 . מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות. אם יש לכם בצל, רוטב פלפל, פלפל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף טוב של 65%. רוטב קריאולי, רוטב קריאולי, ו רוטב עגבניות קריאולי דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
במחבת גדולה מטגנים בצל בשמן עד שהוא רך.
מוסיפים עגבניות ותרד; מבשלים ומערבבים עד שהתרד נבול ועגבניות מחוממות. מערבבים פנימה רוטב פלפלים; מניחים בצד.
בקערה קטנה, לטאטא את הביצים, מים, מלח, טימין ופלפל.
יוצקים תערובת ביצים ל -8 אינץ'. מחבת מצופה בתרסיס בישול. מכסים ומבשלים על אש בינונית במשך 3-4 דקות או עד להתייצבות מלאה.
מסירים מהאש. מכסים ומניחים לעמוד 2-3 דקות או עד שהגבינה נמסה מעט.
יין מומלץ: יין מבעבע
ניתן לשלב פריטטה עם יין מבעבע. גם אם אינכם מכינים מימוזה, יין מבעבע נהדר עם ביצים משתי סיבות. אחת, אם אתם אוכלים ביצים מוקדם ביום, ביין מבעבע יש פחות אלכוהול. שנית, הוא מנקה את החיך, וזה חשוב מכיוון שידוע שחלמון מצפה את החיך. אתה יכול לנסות גרהם בק אושר נקטר. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-21 דולר לבקבוק.
גרהם בק בליס נקטר
למי שלא אוהב את זה יבש, גרהם בק דמי-שניות הוא תירוץ מצוין לפינוק עצמי וקלות דעת. ניחוחות שמרים קלים, עם רמזים של חמאה, דבש ופרלין, התוסס המענג הזה יעורר את החושים המתוקים שלך.תערובת: 39% שרדונה, 61% פינו נואר