פריטטה פסטה גבינתית
Cheesy Pasta Frittata עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 400 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לך עלי אורגנו, פלפל טחון, מוצר ביצה ללא כולסטרול, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. נסו Cheesy Pasta Frittata, פריטטה ירקות גביני, ו פריטטה גבינה קלה (מתכונים דומים).
הוראות
קוק ורמיצ ' לי לפי ההוראות.
מסננים; לשטוף עם מים חמים.
בינתיים, בקערה קטנה, מערבבים מוצר ביצה, חלב, 1/2 כפית מלח, אורגנו ופלפל אדום טחון עד מעורבב היטב. מערבבים בבצלים.
ב מחבת nonstick 10 אינץ', שמן חום על חום בינוני.
מורחים ורמיצ ' לי מבושל במחבת חמה; לשפוך תערובת מוצר ביצה באופן שווה מעל. להפחית את החום בינוני נמוך; לכסות ולבשל 13 עד 15 דקות או עד המרכז הוא כמעט להגדיר.
מפזרים נשאר 1/4 כפית מלח והגבינה על תערובת ורמיצ ' לי. מכסים; לתת לעמוד 2 דקות או עד תערובת ביצה מוגדר גבינה מותכת.
מגישים ממחבת, או להפעיל פנקייק טרנר סביב קצה המחבת כדי לשחרר ולהחליק החוצה על צלחת הגשה.
חתוך לפרוסות. אם תרצה, מקשטים עם בצל ירוק קצוץ נוסף.