תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל תפוחי אדמה וקישואים פריטטן. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 207 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן למנה. אם יש לכם חלבונים ביצה, ביצים, בצלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. נסו פריטטה זוקיני ותפוחי אדמה, קישואים-פריטטה תפוחי אדמה, ו קישואים, תפוחי אדמה ופטה פריטטה (מתכונים דומים).
הוראות
1
להביא את תפוחי האדמה עם מספיק מים קרים כדי לכסות לרתיחה בסיר קטן. לבשל, על חום בינוני-גבוה, עד תפוחי אדמה הם במכרז, 6 עד 8 דקות; לנקז יבש לטפוח.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
2
לטאטא יחד את הביצים, חלבונים ביצה, כוסברה, מלח, ורוטב חם בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
חלבונים
רוטב חריף
עלי וגבעולי כוסברה
ביצה
מלח
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
3
מחממים מראש את תנור broiler עד בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
תנור
4
מחממים את השמן במחבת בינונית (10 אינץ') עמידה בפני קנה מידה מעל חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
מוסיפים את השום והבצל ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד הבצל שקוף, 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום
בצל
6
מוסיפים קישואים ומבשלים עד למכרז, כ 6 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
קישואים
7
מוסיפים את תפוחי האדמה המבושלים ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד תפוחי האדמה מתחילים חום מעט, כ 4 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
8
באופן שווה לשפוך את תערובת הביצה על תערובת הירקות. לבשל, על חום בינוני, הטיית המחבת והרמת הקצוות עם מרית גומי לתת את זרימת ביצה לא מבושלת מתחת.
מרכיבים שתצטרך
ירק
ביצה
ציוד שתשתמש בו
מרית
מחבת
9
מפזרים את הגבינה ואת הבייקון, אם משתמשים. צלייה, 5 עד 7 סנטימטרים מהחום, עד הביצים לנפח והם רק להגדיר והגבינה היא חום זהוב, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינה
בייקון
ביצה
10
הסר בזהירות לצלחת, או לשרת טריזים ישירות מן המחבת.