פריך אגס ופטל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל אגס ופטל פריך. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 349 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. 3 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. אם יש לכם וניל, סוכר, עוגיות וופל וניל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 28%. מתכונים דומים: פריך אגס פטל, פריך אגס ופטל, ו פריך אגס פטל.
הוראות
תנור חום עד 350 ° F. בקערה גדולה, לזרוק אגסים, פטל, סוכר, קורנפלור, קינמון ווניל. ב 8-או 9 אינץ ' זכוכית מרובע אפייה צלחת, להפיץ תערובת פירות.
בקערה בינונית, מערבבים את שאר החומרים למעט גלידה עד מתפורר.
אופים 45 עד 50 דקות או עד אגסים במכרז. מגניב 15 דקות.