פריך אגסים ודובדבנים יבשים
אגס וחביצה מיובש דובדבן עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר הקינוח שלך. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 562 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 28 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. מתכון זה מ Epicurious יש 3 אוהדים. גשו לסופר וקנו קמח לכל מטרה, פקאן, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. וזה די גרוע. נסו פריך אגס מיובש-Custard Cherry, אגס ודובדבן פריך עם רוטב פודינג שקדים, ו אגס מיובש-דובדבן פריך עם אגוז מוסקט-Streusel אגוז (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים הראשון 6 מרכיבים בקערה בינונית.
מוסיפים חמאה מומסת ותמצית וניל; מערבבים עם מזלג עד צורות בצק מתפוררות רכות. (יכול להיות מורכב עד 6 שעות קדימה. כיסוי; בואו לעמוד בטמפרטורת החדר.)
להקציף ביצים בקערה בינונית כדי להתמזג.
להקציף בcrème fraîche ווניל. לנפות בקמח; להקציף עד חלקה. (יכול להיות מורכב עד 6 שעות קדימה. כיסוי וצינה; rewhisk לפני השימוש.)
מחממים תנור ל 191°. חמאה בנדיבות 13x9x2 אינץ ' סגלגל קרמיקה או צלחת זכוכית.
מערבבים אגסים, דובדבנים ומיץ לימון בקערה גדולה; לזרוק להתמזג.
מערבבים קמח, סוכר וקליפות לימון בקערה קטנה.
הוסף לתערובת אגס וזרוק להתמזג.
העברת תערובת אגס לצלחת מוכנה, לחיצה קלה עם מרית גומי כדי ליצור שכבה אפילו. (יכול להיות מורכב עד 1 שעה קדימה; לתת לעמוד בטמפרטורת החדר.)
יוצקים פודינג באופן שווה על תערובת אגס. שימוש בקצות האצבעות, להתפורר ציפוי שווה מעל.
אופים עד אגסים במכרז ציפוי הוא זהב עמוק, על 55 דקות.
הסר מהתנור ולתת לעמוד 10 דקות.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר, עם גלידה.