פריך פיצה ירקות
אם יש לכם בצק פילו, עגבניות מיובשות, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו כריכי תה ירקות פריכים, פיצה תפוחים פריכים, ו טורטיות פריכות בסגנון פיצה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת nonstick מעל חום בינוני גבוה; מוסיפים שמן זית למחבת.
מניחים בצל במחבת; לטגן עד קרמל (20-25 דקות), ערבוב לעתים קרובות.
חותכים בצק פילו 4 גיליונות במחצית. מעיל קל 1 חתיכת עם ספריי בישול; מקום על תבנית אפייה מצופה ספריי בישול.
מניחים חצי פילו אחר על גבי הראשון; מעיל עם ספריי בישול. חזור עד שכל הסדינים נערמים ומצופים.
אופים עד הזהב ופריך (10-12 דקות); מגניב. פילו העליון עם גבינה כחולה מתפורר, בצל מרוסק, פלפלים קלויים, ועגבניות מיובשות קצוצות. למעלה עם תינוק ארוגולה.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקית ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Caposaldo קיאנטי. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
קיאנטי Caposaldo
Caposaldo קיאנטי הוא אדום אודם עם בושם פירותי, מרקם חלק, מבנה מעולה וגימור ארוך, אלגנטי.הכי טוב עם פיצה, ופסטה עם רטבים על בסיס עגבניות או בשר.