קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות8
מגזין

פריך פיצה ירקות

פריך פיצה ירקות
אם יש לכם בצק פילו, עגבניות מיובשות, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו כריכי תה ירקות פריכים, פיצה תפוחים פריכים, ו טורטיות פריכות בסגנון פיצה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מחממים מחבת nonstick מעל חום בינוני גבוה; מוסיפים שמן זית למחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מניחים בצל במחבת; לטגן עד קרמל (20-25 דקות), ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
חותכים בצק פילו 4 גיליונות במחצית. מעיל קל 1 חתיכת עם ספריי בישול; מקום על תבנית אפייה מצופה ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
5
מניחים חצי פילו אחר על גבי הראשון; מעיל עם ספריי בישול. חזור עד שכל הסדינים נערמים ומצופים.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
6
אופים עד הזהב ופריך (10-12 דקות); מגניב. פילו העליון עם גבינה כחולה מתפורר, בצל מרוסק, פלפלים קלויים, ועגבניות מיובשות קצוצות. למעלה עם תינוק ארוגולה.
מרכיבים שתצטרך
גבינה כחולה מתפוררתגבינה כחולה מתפוררת
לציפוי כל המבורגרלציפוי כל המבורגר
ארוגולה התינוקארוגולה התינוק
אטריות ריגטוני מיובשותאטריות ריגטוני מיובשות
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
חותכים ל 8 פרוסות; לשרת.

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקית ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Caposaldo קיאנטי. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
קיאנטי Caposaldo
קיאנטי Caposaldo
Caposaldo קיאנטי הוא אדום אודם עם בושם פירותי, מרקם חלק, מבנה מעולה וגימור ארוך, אלגנטי.הכי טוב עם פיצה, ופסטה עם רטבים על בסיס עגבניות או בשר.