אם יש לך תמצית שקדים, קמח, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה מושלם עבור ליל כל הקדושים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. עם כפית ציון של 19% המנה הזאת לא יוצאת מן הכלל. נסו פריך תפוח קרמל, פריך תפוח קרמל, ו קרמל-תפוח פריך (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 375°f עם מתלה באמצע. תבנית אפיית חמאה
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1
דופק יחד קמח, סוכר, חמאה, מלח, ותמציות במעבד מזון עד כמה גושים גדולים טופס.
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
1
לבשל סוכר בסיר יבש 2 ליטר כבד מעל חום מתון, ללא הפרעה, עד שהוא מתחיל להמיס. המשך לבשל, ערבוב מדי פעם עם כף עץ, עד הסוכר נמס לתוך קרמל זהוב עמוק.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
הסר מהחום ומוסיף בזהירות מיץ תפוחים, חמאה ומלח (קרמל יהיה להקשיח קיטור במרץ). מבשלים על חום נמוך בינוני, ערבוב, עד הקרמל הוא מומס.
מרכיבים שתצטרך
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
3
שים תפוחים בקערה גדולה ולזרוק עם תערובת ציפוי שמורה וקרמל, ואז להפיץ בתבנית אפייה. (צלחת יהיה מלא מאוד.)
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
לשימור,
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
לפזר גושים של ציפוי על תפוחים, לסחוט חופנים קטנים של ציפוי לגושים בעת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,
5
אופים עד תפוחים רכים העליון הוא זהב פריך, על 1 שעה. קר לחמם או לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1
* ציפוי יכול להתבצע 2 ימים קדימה ונשמר מקורר, מכוסה.* קריספ הוא נאכל הטוב ביותר ביום שהוא עשה, אבל כל שאריות ניתן מקורר, מכוסה. הציפוי יהיה רטוב, אבל אתה יכול לחמם מחדש את הפריך בתנור 177°.