פריך תפוחים מיושן עם פקאנים
פריך תפוחים מיושן עם פקאן יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף הקינוחים שלך. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 20 גרם של שומן, וסך הכל 424 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו קמח, סוכר חום, קינמון טחון, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 5 דקות. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 27%. מתכונים דומים: פריך תפוח אגוז Oat מיושן, פריך תפוחים מיושן, ו פריך תפוחים מיושן.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F.
שלב תפוחים ואת 1/3 כוס סוכר חום בתבנית אפייה מלבנית 3 ליטר; להפריש עד מוכן לשימוש.
לציפוי, לשלב שיבולת שועל מגולגל, סוכר חום 1/2 כוס, קמח, וקינמון.
מוסיפים חמאה מומסת; מערבבים היטב. מערבבים אגוזים.
מפזרים ציפוי על תערובת תפוחים.
[ניקוי עצה: לנגב את כל חמאה או נשפך על השיש עם Clorox® חיטוי מגבונים*. יש לשטוף את הידיים פעם אחת מלאה.]
אופים במשך 35 עד 40 דקות או עד תפוחים רכים ציפוי הוא פריך.