קושיקשה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות8
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פריך תפוחים מיושן עם פקאנים

פריך תפוחים מיושן עם פקאנים
פריך תפוחים מיושן עם פקאן יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף הקינוחים שלך. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 20 גרם של שומן, וסך הכל 424 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו קמח, סוכר חום, קינמון טחון, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 5 דקות. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 27%. מתכונים דומים: פריך תפוח אגוז Oat מיושן, פריך תפוחים מיושן, ו פריך תפוחים מיושן.

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
שלב תפוחים ואת 1/3 כוס סוכר חום בתבנית אפייה מלבנית 3 ליטר; להפריש עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
תפוחתפוח
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
3
לציפוי, לשלב שיבולת שועל מגולגל, סוכר חום 1/2 כוס, קמח, וקינמון.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
שיבולת שועל מגולגלתשיבולת שועל מגולגלת
קינמוןקינמון
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
4
מוסיפים חמאה מומסת; מערבבים היטב. מערבבים אגוזים.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
אגוזיםאגוזים
5
מפזרים ציפוי על תערובת תפוחים.
מרכיבים שתצטרך
תפוחתפוח
6
[ניקוי עצה: לנגב את כל חמאה או נשפך על השיש עם Clorox® חיטוי מגבונים*. יש לשטוף את הידיים פעם אחת מלאה.]
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
7
אופים במשך 35 עד 40 דקות או עד תפוחים רכים ציפוי הוא פריך.
מרכיבים שתצטרך
תפוחתפוח
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
מגישים חם עם גלידה.
מרכיבים שתצטרך
גלידהגלידה