פריכה פריד פריד וג'יי
ניתן להכין את המתכון פריך מטוגן פריך וג'יי בערך 20 דקות. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 31 גרם חלבון, 77 גרם שומן, ובסך הכל 1373 קלוריות. מתכון צמחוני לקטו אובו זה משרת 4 . אנשים רבים מאוד אהבו את המנה העיקרית הזו. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם יש לכם בננות, לחם פולמן, שימורי פטל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 95%, וזה מדהים. מתכונים דומים: פריכה פריד פריד וג'יי, שרימפס מטוגן פריך, ו טאקו דגים מטוגן פריך.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מורחים את חמאת הבוטנים על 4 פרוסות לחם ואת משמר הפטל על 4 הפרוסות האחרות.
מוסיפים את הבננות וערימת צ ' יפס יפה על גבי פרוסות חמאת הבוטנים; כריך עם פרוסות שימור הפטל.
מניחים את הביצים והדגנים בקערות רדודות נפרדות.
מחממים מחבת טפלון בגודל 12 אינץ ' על אש בינונית-נמוכה וממיסים 2 כפות מהחמאה. טובלים כריך בביצים, ואז את דגני הקינמון, לוחצים כלפי מטה כדי לוודא שהדגנים נדבקים לשני הצדדים. חזור על הפעולה עם שאר הכריכים.
במנות מטגנים את הכריכים נמוכים ואיטיים עד להזהבה, 2 עד 3 דקות לכל צד, מוסיפים עוד חמאה למחבת לפי הצורך.
חותכים את הכריכים לשניים באלכסון ומגישים.