קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות14
ציון בריאות1
מגזין

פריכיות תפוח חמוציות מסורתיות

פריכיות תפוח חמוציות מסורתיות
עוגת תפוחים חמוצית מסורתית יכולה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 318 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 14 . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 15 דקות. אם יש לך סוכר חום, מיץ תפוזים, חמוציות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון לא כל כך מרהיב spoonacular של 25%. נסו פריכיות תפוח חמוציות מסורתיות, תפוח חמוציות פריך, ו תפוח חמוציות פריך (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים צלחת אפייה 9x12 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
מחממים את מיץ התפוזים, הסוכר, וכמחצית החמוציות בסיר על חום בינוני עד שהתערובת מגיעה לרתיחה; מבשלים עד שהאוכמניות קופצות, 8 עד 10 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
מיץ תפוזיםמיץ תפוזים
חמוציותחמוציות
סוכרסוכר
פופפופ
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
מערבבים את התפוחים ואת שאר החמוציות.
מרכיבים שתצטרך
חמוציותחמוציות
תפוחתפוח
4
הסר מהחום, לאפשר להתקרר במשך כמה דקות, ואז לשפוך לתוך צלחת אפייה מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
5
בקערה, מערבבים יחד את הפקאן, סוכר חום, קינמון, אגוז מוסקט, ושיבולת שועל. מערבבים את החמאה עד משולב היטב, ואז מפזרים את ציפוי שיבולת השועל על תערובת הפירות.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
קינמוןקינמון
חמאהחמאה
מוסקטמוסקט
פקאניםפקאנים
פירותפירות
שיבולת שועלשיבולת שועל
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
אופים בתנור שחומם מראש עד המילוי מבעבע וציפוי שיבולת השועל החל להשחים, כ -45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור