עוגת תפוחים חמוצית מסורתית יכולה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 318 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 14 . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 15 דקות. אם יש לך סוכר חום, מיץ תפוזים, חמוציות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון לא כל כך מרהיב spoonacular של 25%. נסו פריכיות תפוח חמוציות מסורתיות, תפוח חמוציות פריך, ו תפוח חמוציות פריך (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים צלחת אפייה 9x12 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
2
מחממים את מיץ התפוזים, הסוכר, וכמחצית החמוציות בסיר על חום בינוני עד שהתערובת מגיעה לרתיחה; מבשלים עד שהאוכמניות קופצות, 8 עד 10 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
מיץ תפוזים
חמוציות
סוכר
פופ
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
3
מערבבים את התפוחים ואת שאר החמוציות.
מרכיבים שתצטרך
חמוציות
תפוח
4
הסר מהחום, לאפשר להתקרר במשך כמה דקות, ואז לשפוך לתוך צלחת אפייה מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
5
בקערה, מערבבים יחד את הפקאן, סוכר חום, קינמון, אגוז מוסקט, ושיבולת שועל. מערבבים את החמאה עד משולב היטב, ואז מפזרים את ציפוי שיבולת השועל על תערובת הפירות.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חום
קינמון
חמאה
מוסקט
פקאנים
פירות
שיבולת שועל
ציוד שתשתמש בו
קערה
6
אופים בתנור שחומם מראש עד המילוי מבעבע וציפוי שיבולת השועל החל להשחים, כ -45 דקות.