פרינטה עם מרווה, זיתים ובצל
צריך תוספת טבעונית? פרינטה עם מרווה, זיתים, ובצל יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מתאים ל-6 מנות. מנה אחת מכילה 201 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. 53 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 5 דקות. גשו לסופר וקנו קמח אפונים, מלח, זיתים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו מרווה פרינטה, Farinata אספרגוס, עגבניות, בצל, ו שאלוט צלוי במחבת עם זיתים ומרווה (מתכונים דומים).
הוראות
לפחות 1 שעה לפני ביצוע farinata, להגדיר אבן פיצה על מתלה בשליש העליון של תנור מחממים ל 550 ° F.
לטאטא יחד קמח אפונים ומים עד חלקה, ואז לטאטא במלח 2 כפות שמן.
בואו לעמוד לפחות 30 דקות בטמפרטורת החדר.
מבשלים בצל עם מלח לפי הטעם ב 1 כף שמן במחבת כבדה גדולה על חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד הזהב, על 10 דקות, ואז מגניב.
שים 10 אינץ מתובל ברזל יצוק סביב מחבת על פיצה אבן וחום 10 דקות.
הסר מחבת מהתנור ולהוסיף 1/2 שמן כפות, מוטה מעיל באופן שווה. עבודה במהירות, מערבבים הבלילה ומצקת על 7/8 כוס (1 כוס מינוס 2 כפות) באופן שווה למחבת (הבלילה יהיה לרחוש ולהתחיל להגדיר כמעט מיד). במהירות לפזר שליש הבצל, זיתים, מרווה משאיר על הבלילה בזהירות לחזור מחבת פיצה אבן. אם משתמשים בתנור עם ברוילר מובנה, אופים 12 דקות, ולאחר מכן להפוך את הגדרת התנור כדי לצלות במשך 1 עד 5 דקות. אם באמצעות תנור עם ברוילר מתחת, אופים 15 דקות, ולאחר מכן להעביר את המחבת כדי broiler במשך 1 עד 2 דקות. הקצוות צריכים להיות חום זהוב פריך העליון מסומן עם כתמי זהב.
החלק farinata על קרש חיתוך. הפוך 2 יותר באותו אופן, reheating פאן 5 דקות עבור כל פרינטה רצופה. חצי פארינטה וחותכים לרצועות.