קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 5 דק.
מנות6
ציון בריאות3
מגזין

פרינטה עם מרווה, זיתים ובצל

פרינטה עם מרווה, זיתים ובצל
צריך תוספת טבעונית? פרינטה עם מרווה, זיתים, ובצל יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מתאים ל-6 מנות. מנה אחת מכילה 201 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. 53 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 5 דקות. גשו לסופר וקנו קמח אפונים, מלח, זיתים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו מרווה פרינטה, Farinata אספרגוס, עגבניות, בצל, ו שאלוט צלוי במחבת עם זיתים ומרווה (מתכונים דומים).

הוראות

1
לפחות 1 שעה לפני ביצוע farinata, להגדיר אבן פיצה על מתלה בשליש העליון של תנור מחממים ל 550 ° F.
ציוד שתשתמש בו
1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
לטאטא יחד קמח אפונים ומים עד חלקה, ואז לטאטא במלח 2 כפות שמן.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
3
בואו לעמוד לפחות 30 דקות בטמפרטורת החדר.
4
מבשלים בצל עם מלח לפי הטעם ב 1 כף שמן במחבת כבדה גדולה על חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד הזהב, על 10 דקות, ואז מגניב.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
שים 10 אינץ מתובל ברזל יצוק סביב מחבת על פיצה אבן וחום 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
הסר מחבת מהתנור ולהוסיף 1/2 שמן כפות, מוטה מעיל באופן שווה. עבודה במהירות, מערבבים הבלילה ומצקת על 7/8 כוס (1 כוס מינוס 2 כפות) באופן שווה למחבת (הבלילה יהיה לרחוש ולהתחיל להגדיר כמעט מיד). במהירות לפזר שליש הבצל, זיתים, מרווה משאיר על הבלילה בזהירות לחזור מחבת פיצה אבן. אם משתמשים בתנור עם ברוילר מובנה, אופים 12 דקות, ולאחר מכן להפוך את הגדרת התנור כדי לצלות במשך 1 עד 5 דקות. אם באמצעות תנור עם ברוילר מתחת, אופים 15 דקות, ולאחר מכן להעביר את המחבת כדי broiler במשך 1 עד 2 דקות. הקצוות צריכים להיות חום זהוב פריך העליון מסומן עם כתמי זהב.
מרכיבים שתצטרך
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
מצקתמצקת
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
החלק farinata על קרש חיתוך. הפוך 2 יותר באותו אופן, reheating פאן 5 דקות עבור כל פרינטה רצופה. חצי פארינטה וחותכים לרצועות.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי