קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 5 דק.
מנות6
ציון בריאות3
מגזין

פרינטה עם מרווה, זיתים ובצל

פרינטה עם מרווה, זיתים ובצל
צריך תוספת טבעונית? פרינטה עם מרווה, זיתים, ובצל יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מתאים ל-6 מנות. מנה אחת מכילה 201 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. 53 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 5 דקות. גשו לסופר וקנו קמח אפונים, מלח, זיתים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו מרווה פרינטה, Farinata אספרגוס, עגבניות, בצל, ו שאלוט צלוי במחבת עם זיתים ומרווה (מתכונים דומים).

הוראות

1
לפחות 1 שעה לפני ביצוע farinata, להגדיר אבן פיצה על מתלה בשליש העליון של תנור מחממים ל 550 ° F.
ציוד שתשתמש בו
1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
2
לטאטא יחד קמח אפונים ומים עד חלקה, ואז לטאטא במלח 2 כפות שמן.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
(או או רגיל)(או או רגיל)
8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
בואו לעמוד לפחות 30 דקות בטמפרטורת החדר.
4
מבשלים בצל עם מלח לפי הטעם ב 1 כף שמן במחבת כבדה גדולה על חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד הזהב, על 10 דקות, ואז מגניב.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
(או או רגיל)(או או רגיל)
8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנהסלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
5
שים 10 אינץ מתובל ברזל יצוק סביב מחבת על פיצה אבן וחום 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנהסלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
6
הסר מחבת מהתנור ולהוסיף 1/2 שמן כפות, מוטה מעיל באופן שווה. עבודה במהירות, מערבבים הבלילה ומצקת על 7/8 כוס (1 כוס מינוס 2 כפות) באופן שווה למחבת (הבלילה יהיה לרחוש ולהתחיל להגדיר כמעט מיד). במהירות לפזר שליש הבצל, זיתים, מרווה משאיר על הבלילה בזהירות לחזור מחבת פיצה אבן. אם משתמשים בתנור עם ברוילר מובנה, אופים 12 דקות, ולאחר מכן להפוך את הגדרת התנור כדי לצלות במשך 1 עד 5 דקות. אם באמצעות תנור עם ברוילר מתחת, אופים 15 דקות, ולאחר מכן להעביר את המחבת כדי broiler במשך 1 עד 2 דקות. הקצוות צריכים להיות חום זהוב פריך העליון מסומן עם כתמי זהב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
מצקתמצקת
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנהסלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
7
החלק farinata על קרש חיתוך. הפוך 2 יותר באותו אופן, reheating פאן 5 דקות עבור כל פרינטה רצופה. חצי פארינטה וחותכים לרצועות.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנהסלמי קשה, חתוך לג'וליאנה