פרלין-גלידת פצפוצי שוקולד
פרלין-גלידת פצפוצי שוקולד היא ללא גלוטן וצמחוני ומספק כ 3 מנות. מנה אחת מכילה 904 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 58 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם שבבי שוקולד מרירים, רסק פרלין, סוכר וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. , שהוא מוצק. נסו מוות על ידי גלידת שוקולד, עוגיות שוקולד צ'יפס פרלין פקאן, ו אין גלידת שוקולד Churn Keto (מתכונים דומים).
הוראות
הכן אמבט מי קרח ולהגדיר קערת נירוסטה בו. בסיר, מבשלים את החלב עם שעועית וניל וזרעים. בקערה, להקציף את החלמונים וסוכר. לאט לאט לטאטא במחצית החלב החם.
יוצקים בחזרה לסיר ומבשלים מעל חום מתון, לטאטא עד מעובה, על 6 דקות. מסננים את פודינג לתוך הקערה באמבט מים קרח ומערבבים את השמנת הכבדה; צונן.
העבר את הפודינג למכונת גלידה והקפא בהתאם להוראות היצרן. כאשר הגלידה מוגדרת, מוסיפים את הדבק פרלין ושוקולד צ ' יפס למכונת הגלידה ומחבצים עד מופץ באופן שווה.
מעבירים את הגלידה למיכל פלסטיק ומקפיאים עד ההגשה.