פרלין דלעת מוס Cornucopias
פרלין דלעת מוס Cornucopias דורש כ 1 שעה ו -35 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה עד 10 גרם חלבון 46 גרם של שומן, וסך הכל 815 קלוריות. מתכון זה הוא אהב על ידי 656 אוכל וטבחים. . גשו לסופר וקנו דלעת, חלב, שמנת, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. וזה די טוב. נסו בצק עלים Cornucopias עם דלעת-מוס קוקוס, מוס לימון Cornucopias, ו מוס דלעת פרליין (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 400 מעלות F.
לעטוף כל חרוט בחוזקה בנייר אלומיניום, מכסה אותו לחלוטין תוחב כל רדיד עודף לתוך חלל החרוט. לרסס את קונוסי נייר עם תרסיס בישול.
מפזרים את הקמח על משטח העבודה. לפתוח את גיליון מאפה על משטח העבודה.
חותכים את גיליון המאפה לאורך סימני הקיפול כדי ליצור 3 מלבנים.
חותכים כל מלבן לאורכו ל 4 רצועות, מה שהופך 12 רצועות בכל.
לחץ על הקצוות של 2 רצועות מאפה יחד. החל בקצה המחודד של החרוט, רוח רצועת מאפה סביב 1 קונוס, קצוות חופפים מעט של מאפה (רצועת לא יגיע לתחתית החרוט). ריססו את קונוס הבצק עם ספריי הבישול ומפזרים 1 כפית סוכר.
מניחים את קונוס הבצק על צידו, עם סוף הרצועה פונה כלפי מטה, על תבנית אפייה. חזור עם רצועות המאפה שנותרו.
אופים במשך 15 דקות או עד המאפים הם חום זהוב.
תן למאפים להתקרר לחלוטין על תבנית האפייה על מתלה תיל. בזהירות להסיר את קונוסים לסכל מן המאפה אפוי.
מקציפים את החלב, תערובת פודינג, דלעת וקינמון בקערה בינונית עם מקציף עד שהתערובת מתעבה.
הכה את השמנת הכבדה בקערה בינונית עם מיקסר חשמלי על מהירות גבוהה עד פסגות רכות טופס. מקפלים את הקצפת לתערובת הדלעת. כפית או צינור התערובת לתוך קונוסים מאפה.
מערבבים את ציפוי קרמל פקאן בקערה קטנה.
מניחים את המאפים על גבי צלחות טפטוף עם תערובת הקרמל.