פרלין-עוגת דלעת
, המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 554 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 23 גרם שומן. והוא יספק כ 16 מנות. גשו לסופר וקנו את שמן צמחי, בטי עשיר & קרם שמנת ציפוי גבינה, תערובת עוגת בטי, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו-15 דקות. נסו עוגת דלעת מחבת פרלין + איך להכין מחית דלעת תוצרת בית, עוגת דלעת פרלין, ו עוגת דלעת פרלין (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 163°. ב 1-ליטר סיר כבד, מערבבים יחד חמאה, קצפת וסוכר חום. מבשלים על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם, רק עד חמאה מומסת.
יוצקים לשני מחבתות עוגה עגולות 9 או 8 אינץ ' ungreased; מפזרים באופן שווה עם 3/4 כוס פקאן.
בקערה גדולה, להכות תערובת עוגה, דלעת, מים, שמן, ביצים ו 1 כפית של תבלין פשטידת דלעת עם מיקסר חשמלי במהירות נמוכה עד לחלח, ואז במהירות בינונית 2 דקות, גירוד קערה מדי פעם. בזהירות כפית הבלילה מעל תערובת פקאן בכל מחבת.
אופים 41 עד 47 דקות או עד מעיינות עוגה בחזרה כאשר נגע קלות במרכז. מגניב 5 דקות; להסיר מחבתות מתלה קירור. מגניב לגמרי, בערך 1 שעה.
מערבבים הנותרים 1/2 כפית עוגת דלעת תבלין לתוך ציפוי. כדי להרכיב עוגה, מניחים שכבה 1, פרלין בצד למעלה, על צלחת הגשה.
מורחים עם חצי מהציפוי. למעלה עם שכבה שנייה, פרלין בצד למעלה; להפיץ את שאריות הציפוי לקצה השכבה.
טפטוף עם ציפוי קרמל ופקאנים נוספים. חנות מכוסה באופן רופף במקרר.