פרמז'ן טופו
טופו Parmigiana עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה כ 17 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 300 קלוריות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-2503 היו אומרים שהוא פגע במקום. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם אורגנו, מלח, פלפל טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 79%. נסו פרמז'ן טופו, פרמז'ן טופו, ו Melanzane alla Parmigiana - חציל parmigiana (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, לשלב פירורי לחם, 2 כפות גבינת פרמזן, 1 כפית אורגנו, מלח ופלפל שחור.
פרוס טופו לפרוסות עבות 1/4 אינץ', ומניח בקערה של מים קרים. אחד בכל פעם, לחץ על פרוסות טופו לתוך תערובת פירור, פונה מעיל כל הצדדים.
מחממים שמן במחבת בינונית על חום בינוני. מבשלים פרוסות טופו עד פריך בצד אחד.
טפטוף עם קצת יותר שמן זית, פונה, וחום בצד השני.
מערבבים רוטב עגבניות, בזיליקום, שום, ואורגנו שנותר.
מניחים שכבה דקה של רוטב בתבנית אפייה מרובעת 8 אינץ'. מסדרים פרוסות טופו במחבת. כפית נותרת רוטב על טופו. למעלה עם מוצרלה גרוסה ונותר 3 כפות פרמזן.
אופים ב 400 מעלות F (205 מעלות C) במשך 20 דקות.