פרמזן בקר עם פסטה שום
פרמזן בקר עם פסטה שום עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 1104 קלוריות, 61 גרם חלבון, ו 49 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. 1 אדם התרשם מתכון זה. גשו לסופר וקנו פלפל, שמן זית, גבינת מוצרלה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. עם כפית ציון 68%, המנה הזו מוצקה. נסו פסטה פרמזן שום בסיר אחד, פסטה פרמזן שום, ו פסטה שום פרמזן עבור מתכונים דומים.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
חותכים סטייק קוביה לחתיכות בגודל הגשה. מצפים בשר בפירורי הלחם וגבינת הפרמזן.
מחממים שמן זית במחבת גדולה, ומקפיצים 1 כפית מהשום למשך 3 דקות. טיגון מהיר (חום במהירות משני הצדדים) בשר.
מניחים בשר בתבנית אפייה קדירה, מעט חופפים הקצוות.
מניחים טבעות בצל ופלפלים על גבי הבשר, ויוצקים רוטב פסטה על הכל.
אופים בחום של 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס) למשך 30 עד 45 דקות, תלוי בעובי הבשר.
מפזרים מוצרלה על בשר ומשאירים בתנור עד לבעבע.
מסננים, וזורקים פנימה חמאה ו -1 כפית שום. לטעם שום חזק יותר, מתבלים באבקת שום. למעלה עם פרמזן מגוררת ופטרוזיליה לצבע.
מגישים בשר ורוטב על גבי תלולית פסטה! רמז: הכינו את הבשר מבעוד מועד, והכניסו למקרר למשך הלילה, החומצה ברוטב העגבניות תרכך את הבשר עוד יותר. אם תעשה זאת, שמור את המוצרלה עד הרגע האחרון.