סופלה בראוני פריזר
סופלה מקפיא בראוני עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון לקינוח. והוא יספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 297 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם רוטב שמנת אירי, סוכר, תמצית vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 15%. מתכונים דומים: עוגת גבינה בבלילה עם ציפוי בראוני פאדג', עוגיות לעיסה או עוגיות בראוניז, ו בראוני-בראוני שוקולד ללא ביצים.
הוראות
חמאה תחתית וצדדים של 8 (6-אונקיה) ramekins; מפזרים סוכר. תניח בצד.
ממיסים 1/4 כוס חמאה ושוקולד בסיר על אש בינונית-נמוכה.
מוסיפים קמח; מערבבים עד חלקה. לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן. בהדרגה להוסיף שוקו; לבשל על חום בינוני, ערבוב כל הזמן, עד מעובה מבעבע. מערבבים במלח ווניל. מקציפים חלמונים וסוכר במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי עד עבה וחיוור (כ 2 דקות). בהדרגה מערבבים על רבע מתערובת שוקולד חם לתערובת חלמון; להכות במהירות בינונית עד מעורבב. בהדרגה להוסיף תערובת חמה נותרת, פועם עד מעורבב.
מקציפים חלבונים ביצה קרם של טרטר במהירות גבוהה עד פסגות נוקשות טופס. מקפלים בעדינות רבע ביצה מוכה לתערובת שוקולד. מקפלים בהדרגה את הביצים הנותרות לתערובת שוקולד. בזהירות כפית תערובת לתוך ramekins מוכן. לכסות ולהקפיא עד המשרד. (ראה הערה למטה כדי לאפות אותם מיד.)
הסר סופלים מן המקפיא, ולתת לעמוד 30 דקות.
אופים ב 350 במשך 30 דקות או עד צמרות נפוחות.
חותכים חריץ בחלק העליון של כל סופל, ומגישים מיד עם רוטב שמנת אירי.
הערה: מצא חטיפי שוקולד מריר במעבר הממתקים במכולת המקומית שלך. ניתן למצוא סוגים אחרים של שוקולד המשמש בפרק זה על קו האפייה.
הערה: אתה יכול לאפות souffls אלה מיד ללא הקפאה.
אופים ב 350 במשך 30 דקות.