קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות2
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

סופלה בראוני פריזר

סופלה בראוני פריזר
סופלה מקפיא בראוני עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון לקינוח. והוא יספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 297 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם רוטב שמנת אירי, סוכר, תמצית vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 15%. מתכונים דומים: עוגת גבינה בבלילה עם ציפוי בראוני פאדג', עוגיות לעיסה או עוגיות בראוניז, ו בראוני-בראוני שוקולד ללא ביצים.

הוראות

1
חמאה תחתית וצדדים של 8 (6-אונקיה) ramekins; מפזרים סוכר. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
2
ממיסים 1/4 כוס חמאה ושוקולד בסיר על אש בינונית-נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
מוסיפים קמח; מערבבים עד חלקה. לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן. בהדרגה להוסיף שוקו; לבשל על חום בינוני, ערבוב כל הזמן, עד מעובה מבעבע. מערבבים במלח ווניל. מקציפים חלמונים וסוכר במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי עד עבה וחיוור (כ 2 דקות). בהדרגה מערבבים על רבע מתערובת שוקולד חם לתערובת חלמון; להכות במהירות בינונית עד מעורבב. בהדרגה להוסיף תערובת חמה נותרת, פועם עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
שוקושוקו
קצפת מחוממת (הזן המשומר עובד)קצפת מחוממת (הזן המשומר עובד)
זנים של פטריותזנים של פטריות
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
4
בואו מגניב 5 דקות.
5
מקציפים חלבונים ביצה קרם של טרטר במהירות גבוהה עד פסגות נוקשות טופס. מקפלים בעדינות רבע ביצה מוכה לתערובת שוקולד. מקפלים בהדרגה את הביצים הנותרות לתערובת שוקולד. בזהירות כפית תערובת לתוך ramekins מוכן. לכסות ולהקפיא עד המשרד. (ראה הערה למטה כדי לאפות אותם מיד.)
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטרקרם טרטר
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
6
הסר סופלים מן המקפיא, ולתת לעמוד 30 דקות.
7
אופים ב 350 במשך 30 דקות או עד צמרות נפוחות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
חותכים חריץ בחלק העליון של כל סופל, ומגישים מיד עם רוטב שמנת אירי.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שמנתרוטב שמנת
9
הערה: מצא חטיפי שוקולד מריר במעבר הממתקים במכולת המקומית שלך. ניתן למצוא סוגים אחרים של שוקולד המשמש בפרק זה על קו האפייה.
מרכיבים שתצטרך
חטיף שוקולד מרירחטיף שוקולד מריר
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
גביע סוכר גלידהגביע סוכר גלידה
10
הערה: אתה יכול לאפות souffls אלה מיד ללא הקפאה.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
11
אופים ב 350 במשך 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן